Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος της Εταιρείας που πήρε τα 25.000 ευρώ από τη Βουλή

 Πέφτουμε απ' τα σύννεφα.
Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, υπέγραψε την απόφαση για οικονομική επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό της Βουλής της Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας (ΕΜΙΑΝ), η οποία προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις τις προηγούμενες μέρες. 
Η επιχορήγηση μάλιστα δόθηκε για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων της εταιρείας για το έτος 2016, αν και η απόφαση υπογράφηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 2016, δηλαδή λίγες μέρες πριν τη λήξη του έτους.
Όπως αποκαλύπτει όμως η Ομάδα Αλήθειας, Πρόεδρος της Εταιρείας είναι ο Θανάσης Καλαφάτης, Υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας το 2012 με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Ποια είναι η ΕΜΙΑΝ
Η Εταιρεία Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2000 και εδρεύει στην οδό Μαυρομιχάλη 52.
Ιδρύθηκε ως εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό (όπως αναφέρεται στο άρθρο 3 του καταστατικού της) «τη συγκέντρωση, ταξινόμηση και διαφύλαξη έντυπων και προφορικών αρχείων των οργανώσεων της ελληνικής νεολαίας, στα οποία θα έχει ελεύθερη πρόσβαση οιοσδήποτε ενδιαφερόμενος, [την] προώθηση της μελέτης της ιστορίας των οργανώσεων της αριστερής νεολαίας [της Ελλάδας] και [την] ανάδειξη της δράσης και της συμβολής τους στην πολιτική ζωή, στους κοινωνικούς αγώνες, στον αγώνα για τη δημοκρατία και τη διάδοση των αριστερών ιδεών από το τέλος του εμφυλίου πολέμου μέχρι και την κατάρρευση της στρατιωτικής δικτατορίας, καθώς και [τη] συστηματική πληροφόρηση του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας για την ιστορία του αριστερού κινήματος της νεολαίας».
Οι πρώτοι εταίροι της ήταν, σχεδόν αποκλειστικά, στελέχη και ενεργοί μέτοχοι αριστερών οργανώσεων και ομάδων νεολαίας της εποχής 1950–1974.
Άντε σε καλή μεριά....
 https://omadaalithias.gr/

2 σχόλια:

  1. Προσέχετε μήν τσακιστείτε όπως πέφτετε από τά σύνεφα..
    Πάντα οι πασοκογενείς συριζαίοι υποστήριζαν τούς δικούς τους..πάντα,γιατί απορείτε..????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην οικονομία, στην παιδεία, στην υγεία, στην ανάπτυξη, στις διεθνείς σχέσεις κλπ. Το χειρότερο όμως είναι ότι εκπαίδευσε τους Έλληνες να πιστεύουν στις μαγικές λύσεις, σε λύσεις χωρίς κόστος, πως με βερμπαλισμούς λύνονται όλα τα προβλήματα. Με λαϊκισμό. Βρήκε βέβαια έτοιμο υπόβαθρο, τις εκπομπές με Παπαδάκηδες και Αυτιάδες που είχαν ετοιμάσει το κλίμα. Επίσης οι πολιτικές ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν κάνει κόσμο που από μόνος του δεν είναι φασίστας, απλώς αμόρφωτος και απελπισμένος, να στραφεί στους Χρυσαυγίτες και στους Σώρρες δηλαδή στα κατακάθια της κοινωνίας. Έχουν κάνει ζημιά στη Δημοκρατία. Και μην ξεχνάμε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έσπασαν όλα τα ρεκόρ ανηθικότητας.
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά