Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Σαρωτική υπεροχή της ΝΔ με 31% έναντι 14,5% του ΣΥΡΙΖΑ

Σε δημοσκόπηση της Opinion Poll, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του  Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται 16,5 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όλοι οι δείκτες δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα βρίσκεται υπό κατάρρευση.
Οι πολίτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση στα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα.
Η ίδια έρευνα δείχνει επίσης ισχυρό προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην
καταλληλότητα πρωθυπουργού και πολύ χαμηλά ποσοστά για τον Αλέξη Τσίπρα.
Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει 31% και ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 6,7%, ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5% και φαίνεται πως αυτά τα τρία κόμματα έχουν εξασφαλίσει την άνετη είσοδό τους στη Βουλή στις επόμενες εκλογές. Αντίθετα, οριακά εμφανίζονται η Ενωση Κεντρώων με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,6%, ενώ ποσοστό 2% καταγράφουν οι ΑΝ.ΕΛ., η ΛΑΕ και η Ανταρσύα. Το Ποτάμι στο 1%.
 http://www.liberal.gr/

6 σχόλια:

  1. Ωραία,αφού ή ΝΔ προηγείται δημοσκοπκά 40 μονάδες τού σύριζα,γιατί δέν παραιτούνται ολοι οι
    βολευτές τής νδ,μαζί μέ τούς αναπληρωματικούς τους ώστε νά προκληθούν εκλογές..?????
    Τί φοβούνται ΟΛΟΙ τους..?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακατανοητο!! Μα πως εξηγηγουνται αυτά τα παραξενα ποσοστα? Είναι μηπως καποια καλοθελητη δημοσκοποιση?
    Και σαν τι θ~αλλαξει δηλαδή ο κ.Κουλης μελλοντικα , εκτος από το να βαλλει την αδερφουλα του σαν νεα υπουργο εξωτερικων , που η καυμενη το επιθυμει από χρονια τωρα,για να μπερδεψει όλα τα ως τα τωρα αμπερδευτα!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7:51
    ΑΠΛΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
    ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Ε;
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
    ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Ε;
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣΤι

    Μα τι μας λες παλι βρε φιλαρακι π`αλλαζεις αδιακοπα ρολους εδω περα! Μια μας
    μοιραζεις σανο στα παχνια (μου διαφευγει η ονομασια αυτων των τυπων, κατι σαν μουλαρας), την αλλη, οπως ξαναπαμε, γινεσαι πορτιερης που επιβλεπει μην περασουν καποια λοιματα στη στηλη, παλιωτερα επαιζες και παιζεις ακομα το ρολο του δραγατη στα χωριανα αμπελια που κραζουν με ενα κραχτη πανω στο τσαρδι τις μαυροκουρουνες και τις καρακαξες που πλησιαζουν τους αμπελοφραχτες, τωρα μεταμφιεζεσαι παλι στο ρολο του ιεροεξεταστη και του δικαστη Σλέγκελμπεργκερ, ο φοβος και τρομος τςν Εβραιων στο Ναζιστικο 3ο Ραιχ, και μας αποκαλεις , κατσαπλιαδες , δηλαδη παρωχημενους κλεφτες και ανταρτες του ανταρτοπολεμου 1946-49!! Κι αν εχουμε υπομονη μαζι σου ενας Θεος ξερει τι αλλο θα ακουσουμε, ωσπου το βουτηροπαιδο ο Κουλη σου και το τσιροπουλι ο Αδωνις, αναλαβουν την εξουσια!! Εγω λεω , να βαλλει το χερι της η Παναγια Ξενια εκει κοντα στο Γαρδικι μη και συμβει ενα τετοιο μεγαλο καλο στην Ελλαδα μας!!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:12
    ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΚΟΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Του το έχω επισημάνει πολλές φορές οτι το χωριό μας ονομάζεται ΠΕΛΑΣΓΙΑ αλλά αυτός επιμένει να το αποκαλεί Γαρδίκη (Σλάβικη ρίζα). Ο ενλογω κύριος εντάσεται στη κατηγορία του... Αμόρφωτος δεν είνα αυτός που δεν ξέρει γραμματα, αλλά αυτός που δεν μαθαίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά