Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ανοχή τέλος κ.Τόσκα

Οι πρωτιές της χώρας πολλαπλασιάζονται σχεδόν κάθε μέρα. Μετά την αποκάλυψη ότι είμαστε η πρώτη χώρα της ΕΕ που βρίσκεται ακόμη σε ύφεση και συνεχίζει με τα Μνημόνια για οκτώ συνεχή χρόνια όταν όλες οι άλλες χώρες (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Κύπρος) βγήκαν στις αγορές στα δύο χτες έγινε γνωστό ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρώπης που εξάγει...τρομοκρατία!
Ποιος θα μπορούσε να φαντασθεί ότι οι αντιεξουσιαστές μας -οι οποίοι συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας καίγοντας και βανδαλίζοντας δημόσια περιουσία- θα κατάφερναν να στείλουν βόμβες σε ξένες χώρες που θα φτάσουν ακόμη κι έως τα γραφεία του Β. Σόϊμπλε στο Βερολίνο και του Π.Τόμσεν στο Παρίσι ; - η δεύτερη μάλιστα εξερράγη τραυματίζοντας ένα άτομο στην γραμματειακή υποστήριξη του ΔΝΤ.

Και τα ερωτήματα που τίθενται είναι αμείλικτα. Πως είναι

δυνατόν ένα πακέτο-βόμβα να αποστέλλεται μέσω των ελληνικών ΕΛΤΑ , να φορτώνεται σε αεροπλάνο χωρίς να ανιχνευτεί ο εκρηκτικός μηχανισμός του και να φτάνει ως το γραφείο ενός ξένου αξιωματούχου για να εντοπισθεί ή να σκάσει; Πόσο κινδύνευσαν οι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο, το προσωπικό των ΕΛΤΑ, οι μεταφορείς στην Ελλάδα και στην ξένη χώρα;
Πως είναι δυνατόν να μην μπόρεσαν οι υπεύθυνοι της "ακτινοσκόπησης" των δεμάτων στο Ελευθέριος Βενιζέλος να μην εντοπίσουν το πακέτο- βόμβα, όταν μάλιστα είχαμε ανάλογες αποστολές φακέλων με βόμβες στο παρελθόν ; Τι θα σήμαινε για τους επιβάτες, τη χώρα και τον ελληνικό τουρισμό αν το δέμα έσκαγε στον αέρα και οδηγούσε στην πτώση του αεροσκάφους;

Μπορεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας (αλλά κι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός) να θεωρούν ότι τα κρούσματα βίας και τρομοκρατίας στη χώρα δεν δικαιολογούν ούτε καν μια προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή ωστόσο οι ληστείες τραπεζών και σούπερ μάρκετ , η πυρπόληση λεωφορείων και τρόλεϊ, η καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτων ,οι εισβολές κουκουλοφόρων με σφυριά σε γραφεία εταιρειών και η ασυδοσία της βίας στα Εξάρχεια είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο που κοστίζει ζωές ,τρομοκρατεί τους πολίτες -μάρτυρες των επιθέσεων και στοιχίζει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στην ελληνική οικονομία.

Η κυβέρνηση στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια και να ανέχεται την ανεξέλεγκτη ουσιαστικά δράση ομάδων αντιεξουσιαστών που όπως έχει αποδειχθεί είναι συγκοινωνούντα δοχεία με το κοινό έγκλημα και την τρομοκρατία στη χώρα , αφήνοντας πεδίο δόξης λαμπρό για την δημιουργία πυρήνων ανομίας και σχεδιασμού ενόπλων επιθέσεων .

Στόχος των αρχών ασφαλείας σε ένα κράτος δικαίου είναι η προστασία των πολιτών και των εκατομμύρια τουριστών που εμπιστεύονται κάθε χρόνο τη χώρα μας για να κάνουν τις διακοπές τους . Είναι λοιπόν αδιανόητο η ΕΛΑΣ να παραμένει απλώς θεατής σε όλα αυτά φαινόμενα βίας που απλώνονται επικίνδυνα ,βάζουν σε κίνδυνο ζωές και κινδυνεύουν να στιγματίσουν το όνομα της χώρας στο εξωτερικό και να τραυματίσουν σοβαρά τη μοναδική ανθούσα βιομηχανία της χώρας.

Κυριε Τόσκα αφήστε τα λόγια κι προχωρήστε σε έργο με σοβαρότητα, σχέδιο και αποφασιστικότητα γυρίζοντας την πλάτη στους συντρόφους της Κουμουνδούρου που συνεχίζουν να είναι «κολλημένοι» με το αντάρτικο πόλεων .Και διατηρούν σχέσεις με τους δολοφόνους της 17Ν - τους κουμπουροφόρους επαναστάτες του γλυκού νερού - με έδρα, πλέον, τον Κορυδαλλό

Ν. Παπαδόπουλος-ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά