Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Μαζέψετε επιτέλους τον Κατρούγκαλο!

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν έχει γίνει αντιληπτό, αλλά ο λογαριασμός της περίπτωσης Κατρούγκαλου για την χώρα και τον κάθε πολίτη της θα είναι βαρύτατος, επώδυνος και επονείδιστος.
Τί να πει κανείς γι’ αυτόν τον κύριο όταν ακόμη και σήμερα ισχυρίζεται ότι δεν έγιναν μειώσεις στις συντάξεις αλλά «αναπαλαιώσεις»; Πώς να αντιμετωπίσει κάποιος τον Υπουργό , που με θράσος αναφέρει ότι η υπερφορολόγηση είναι αναγκαία για να διατηρηθεί το … «κοινωνικό κράτος»; Πώς να επιχειρηματολογήσει ένας λογικός άνθρωπος όταν ακούει από τον εκπρόσωπο της αποδεδειγμένα αποτυχημένης κυβέρνησης ότι «αν μειωθεί η φορολογία θα έχουμε ακόμη χειρότερες υπηρεσίες σε σχολεία και νοσοκομεία;» και ότι «η υπερφορολόγηση γίνεται για το συμφέρον του 80% του ελληνικού λαού»; …

Για να αντιμετωπίσει κανείς μια πολιτική, είναι αναγκαία συνθήκη, αυτή να κινείται μέσα σε ένα πλαίσιο  κοινά αποδεκτών κανόνων. Δεν μπορεί να καλείς συνέχεια τον πολιτικό σου αντίπαλο να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας …
Το μεγαλύτερο, δε, πρόβλημα με τον Κατρούγκαλο είναι αυτή η εξουθενωτική του ευκολία στην ακατάσχετη ψευδολογία, η τεράστια και αποκρουστική άνεση να αναιρεί μπροστά στα μούτρα όλων ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα όλων! Το ψεύδος έχει πολλές όψεις. Ωστόσο, η επιθετική ψευδολογία του ανθρώπου αυτού, αυτά τα κατά ριπάς «δεν είναι αυτό που βλέπεις – δεν είναι αυτό που ακούς», έχουν ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο.
Η κοινωνία έχει κουραστεί από αυτή την εξοντωτική ψευδολογία, την απύθμενη ανευθυνότητα, την εγκληματική έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας. Ζούμε στην πραγματικότητα ένα παραλογισμό, μια τραγωδία τα τελικά αποτελέσματα της οποίας πρέπει να απευχόμαστε όλοι να τα ζήσουμε.
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

2 σχόλια:

  1. Μαζέψτε επιτέλους όλους τούς βουλευτές,μιά καί τσάμπα πληρώνονται,αφού οι δανειστές
    αποφασίζουν τί πρέπει νά ψηφίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλαδα δεν υπάρχουν Τούρκοι υπήκοοι κ.Κατρούγκαλε για να ψηφίσουν στις Τουρκικές εκλογες. Υπάρχουν Ελληνες πολίτες Μωαμεθανικού θρησκευματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά