Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Οι θιασώτες του μεσαίου χώρου κατάντησαν ψεκασμένοι ακροδεξιοί

Μπορεί όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς πρόσθεση και αφαίρεση να γνωρίζει ότι ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί το Νέρωνα της σύγχρονης Ελλάδας που έσυρε τη χώρα στη χρεοκοπία του 2009 αλλά από την  άλλη οφείλει κανείς να του αναγνωρίσει ότι η Ν.Δ των ημερών του ήταν...απλώς σπάταλη, όχι ακροδεξιά.
Αυτό όμως που είναι πραγματικά σοκαριστικό και το σκεφτόμουν με αφορμή τις συνωμοσιολογικές θεωρίες του Θοδωρή Ρουσόπουλου για τις πυρκαγιές του 2007 είναι το ότι οι άνθρωποι αυτοί κάποτε μας συστήθηκαν ως θιασώτες του περίφημου "μεσαίου χώρου".
Από το 2009 και μετά όμως, το δήθεν

πολιτικό κεφάλαιο "Καραμανλής" προστατεύεται μέσα από μια σειρά ανερμάτιστων θεωριών συνωμοσίας: από τους πράκτορες που απήγαγαν τα παιδιά του Καραμανλή μέχρι τώρα τους Τούρκους που έβαλαν τις φωτιές. Όλες οι σκοτεινές δυνάμεις αυτού του πλανήτη συντονίστηκαν για να...συκοφαντήσουν την κυβέρνηση των σκανδάλων, της σπατάλης και της αδιαφάνειας.
Όχι τυχαία, διαπρύσιος προστάτης του νεοκαραμανλισμού είναι σήμερα Πάνος ο Καμμένος ενώ συνωστισμός εθνικοφρόνων παρατηρείται και στα πέριξ του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί τον κρυφό, πλην ισχυρότατο, κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα.

Όλο αυτό θα ήταν φοβερά αστείο αλλά δυστυχώς ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μοιάζει να τρώει αμάσητο το παραμύθι... 

parapolitiki.com

3 σχόλια:

  1. Οι καταστροφεις της χωρας. Οσες προσπαθειες και να κανουν, οσες μαζωξεις και να κανουν, τα στοιχεια για την 5ετια Καραμανλη ειναι αμιλεικτα. Δεν αμφισβητουνται απο κανεναν. 180 δις χρεος παρελαβε και αναπτυξη 4% και παρεδωσε χρεος 300 δις με υφεση 4%. Ολα αυτα σε 5 χρονια και διχως ενα εργο. Σεμνα και ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ολοι αυτοι, οι επομενοι και οι μεθεπομενοι τα φορτωσαν ολα στον Παπανδρεου τον " Προδοτη" και καθαρισαν. Ο σοφος Λαος δειχνει να το ευχαρηστιεται και να μασα τον σανο αμασιτο και αδιαμαρτυρητα να αποδεχετε τις 10πλασιες περικοπες απο αυτες που του εκανε ο Παπανδρεου για να μην χρεωκοπησουμε. Απο εκει που οι αγανακτησμενοι θα εκαναν τις πλατειες σε πλατειες Ταξιμ, τωρα τις εχουν μετατρεψει σε πλατειες περιπατου. Αυτα να αναλογιστουν ολοι και την ζημια που προκαλεσαν.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τον Καραμανλή ήρθε ο Σωρας,ο καμμένος, ο λεβέντης, ο μιχαλολιακος. Αυτούς έφεραν οι Σαμαράς και ο τσίπρας. Μεγάλοι πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά