Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Εκφράζει ανοιχτά δυσαρέσκεια: Το μετέωρο βήμα Τσακαλώτου στην Κυβέρνηση

Για την πορεία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο κυβερνητικό σχήμα μίλησε χθες στον ΣΚΑΪ κορυφαίο στέλεχος της ομάδας των «53», της οποίας άτυπα ηγείται ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ.
Σύμφωνα με το στέλεχος των «53» το επόμενο βήμα του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο κυβερνητικό σχήμα παραμένει «μετέωρο», ενώ όπως τόνισε, ο υπουργός Οικονομικών ένιωσε δυσαρέσκεια μετά το Eurogroup, καθώς «η τακτική υψηλών τόνων που ακολούθησε το Μαξίμου δεν βοήθησε ούτε στο εσωτερικό ούτε στο εξωτερικό».
«Το απεύχομαι να φύγει», είπε επίσης για το μέλλον υπουργού Οικονομικών ευελπιστώντας ότι το κλίμα θα αλλάξει.
Επιπλέον, μεταφέροντας ένα διάλογο που είχε με τον
Ευκλείδη Τσακαλώτο εξήγησε ότι του είπε ότι «πρέπει να το πάει μέχρι το τέλος του προγράμματος», δηλαδή τουλάχιστον έως τον Αύγουστο του 2018.
Πάντως, στα στελέχη της κυβέρνησης υπάρχει έντονη η αίσθηση ότι τη συμβίωση των δύο πλευρών αυτή τη στιγμή δένει η διαπραγμάτευση και εκτιμούν ότι οι δρόμοι Τσίπρα –Τσακαλώτου ενδεχομένως να χωρίσουν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
 http://www.lykavitos.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρέ λεβέντες,τό ποίημα είναι γνωστό....ό τσακαλώτος αποπέμπεται από τό σύριζα,όπως παλιά ό
γιάνης βαρουφάκης,καί ό σύριζα,κάτω από αφόρητη πίεση,κόβει μισθούς,συντάξεις,αφορολόγητο κλπ
υπογράφοντας τό 4ο μνημόνιο,όπως ακριβώς έκανε καί μέ τό τρίτο μνημόνιο,μέ συνέπεια τή παραμονή,ελέω γερμανών,τού τσίπρα στή καρέκλα του μέχρι τό 2019...μπορεί νά τρώμε σανό,αλλά
δέν είμαστε καί μακάκες....

Η Πελασγία από ψηλά