Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Επανεξελέγη ομόφωνα ο Γιώργος πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς

Νέα θητεία για τον πρόεδρο του Κινήματος Γιώργο Παπανδρέου στη Σοσιαλιστική Διεθνή. Ο κ. Παπανδρέου επανεξελέγη ομόφωνα από το συνέδριο της οργάνωσης που πραγματοποιείται στην Κολομβία και μέσω twitter στέλνει το δικο του μήνυμα :
«Η εμπιστοσύνη με την οποία με τιμήσατε, όλα τα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι μια ευθύνη που θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

5 σχόλια:

  1. Mονο εμεις οι ξυπνιοι ελληναραδες ψηφοφοροι που βγαζαμε ως και τον Σωρα στη βουλη δεν αναγνωριζουμε τις προσπαθειες του Γιωργου Παπανδρεου. Απ ακρη σ ακρη στη γη τον ακουν, τον σεβονται, τον παραδεχονται. Οταν εμεις παρουμε χαμπαρι το τι εγινε το 2011 σε ευρωπη και ελλαδα και εριξαν την κυβερνηση του και ποιος ευθυνεται για τα μνημονια, θα ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΧΑΧΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ....
    ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΧΑΧΑΣ ΠΟΙΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑ@@@ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να λέει ο καθένας την όποια άποψη και να διαφωνεί ο άλλος ( δημοκρατικό δικαίωμα)γιατί ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ με επιχειρήματα και ΟΧΙ γνωστές ανοησίες/ μπούρδες ......την επιλογή του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για τρίτη φορά ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από 500 συνέδρους ( από 170 χώρες και κινήματα); Κάποιοι σημαντικοί λόγοι θα υπάρχουν. Εκτός και ΑΝ , λέω ΑΝ, παραφρόνησαν όλοι μαζί οι παραπάνω. Καλά την άποψη του κου Καμένου την ξέρω... Έτσι έλεγε και τον Μεγάλο ΑΝΔΡΕΑ αρχηγό της 17ης Νοέμβρη και μετά στα δικαστήρια τι απάντησε θυμάται κανείς;.
    - Ο ΧΑΧΑΣ ασφαλώς κάνει χα χα χα όπως και το βόδι κάνει μου...μου!!!! ή ο γάϊδαρος που γκαρίζει.......
    -Επιχειρήματα ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! Αν θέλεις να μην σε κατατάσσουμε στα υπέροχα κατά τα άλλα τετράποδα ζώα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά