Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ξύπνα Ευρώπη !

Ερντογάν : Αν η Ευρώπη συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στο δρόμο.
Πέρασαν μόλις λίγες ώρες από την δήλωση και άρχισε το μακελειό αθώων στο Λονδίνο.
Μήπως πρέπει οι Ευρωπαίοι ηγέτες να επανεξετάσουν την συμπεριφορά τους απέναντι στην Τουρκία και στις παρανοϊκές δηλώσεις του "Σουλτάνου Ερντογάν";
Μήπως ήλθε η ώρα να καταλάβουν επιτέλους τι υπομένει χρόνια τώρα η χώρα μας από τον κακό γείτονα;
Ξυπνήστε πριν είναι πολύ αργά.

4 σχόλια:

  1. Δυσκολοι καιροι για τη Τουρκια μεσα σ~ ένα ευρυ φασμα δυσκολιων που αντιμετωπιζει και παλευει.
    Μια κοινωνια διχασμενη, διαιρημενη με βαθειες πολιτικες και θρησκευτικες αντιπαλοτητες.
    Μπραβο τους στον κ. Πρωθυπουργο Τσιπρα και Υπουργο Αμυνης κ. Καμμενο που διατηρησαν, παρα τις οικονομικες μας αντιξοότητες, σε υψηλο επιπεδο τις αμυντικες μας δαπανες με 2,38 % του ΑΕΠ .
    Είναι καλο συναισθημα να ξερουμε ότι ο στρατος μας είναι μοντερνα εξοπλισμένος!
    Καποτε θα ξεσκεπασθεί και το πονηρο παιχνιδι της συμμαχου -χωρας με τα πετρελαια της Μουσουλης, τις επεκτάσεις στα ομορα συνορα με τη Συρια και τα τοσα αλλα παράδοξα, γνωστα και αγνωστα παιχνιδια της με τις επεκτατικες διαθεσεις της.
    Προβλεπονται δυσκολοι καιροι στην Ανατολικη Μεσογειο, ιδιαιτερα όταν δεν υπαρξει πλειοψηφια για τα σχεδιο προεδριας του κ. Ερτογκαν.
    Συνοχή και ομονια αγαπητοι μου συμπατριωτες λοιπον ωσπου να ξεκαθαρισει το
    οικονομικο πεδιο με τον κ. Σοιμπλε, ο οποιος απαιτει να συνυπογραψει και ο Κουλης σαν αρχηγος αντιπολίτευσης με τον κ. Τσιπρα τα προτεινομενα ευρωπαικα και Διεθνους Ταμειου- μετρα για τη μειωση των δαπανων στον ελληνικο δημοσιο τομεα. Αν νομιζε ο Κουλης ότι η Ευρωπη τρωει σανο και θα του ανοιγαν το δρομο για εκλογες, πρεπει να είναι τωρα πολύ απαγοητευμενος. Τωρα μαλιστα καταλαβα και εγω γιατι ηταν τοσο κατεβασμένα τ~αυτια του και ο σβερκος του κατακόκκινος με τα το λουσημο και τη φαπα που του ριξε στα πεταχτα ο Σοιμπλε. Περιμενω να μη ξαναμιλησει για εκλογες!!Με αυτά για σημερα !!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11:35
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΑΝΟΦΑΓΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Προς το νουμερο 11:35, το αψεκαστο φιλαρακι και σανοδοτη από τον πανω μαχαλα,
    χαμηλωτερα του καστρου ,το αλλοτε παλατι του Αχιλλεα, στο Γαρδικι της Ανατολικης Φθιώτιδας.
    Επειδή διεγνωσα συγχησεις και παραισθησεις εκ του μακρόθεν σου απαντω μονο με δυο λεξουλες για να εφιστησω την προσοχη σου στο μονιμο κινδυνο που διατρεχει το δεξιο σου εγκεφαλικο ημισφαίριο, συγκεκριμενα στον πεμτο λοβο, τη νησο του Reil. Από κει ενεργοποιουνται οι παραστασεις περι καταδιωξεως του μαγου σου Κουλη και του ψεκασμου από αλλα αστερια που σε βασανιζουν ολιμερις και δεν σου επιτρεπουν να πιασεις την σκεπαρνια για να βγαλλεις τα αγριλιδια στα ριζωματα από τις ελιες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ 4% .ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ....ΕΚΚΑΘΑΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΒΑΡΚΑ .ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ .ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΞΟΡΙΑ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ .Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΗ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ -ΦΑΡΜΑΚΑ -ΓΙΑΤΡΟΥΣ- ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΜΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ .ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ....ΑΝΑΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά