Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Υπό την προστασία της Κουμουνδούρου ο... μεγάλος εκδότης

Πρωτοφανές , το κόμμα του Σύριζα παίρνει θέση υπέρ δημοσιογράφου που διαρκώς συκοφαντεί !
Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα ή για να ακριβολογούμε, το περιμέναμε από το καθεστώς της αριστεράς που μας κυβερνά. Η μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, κατά του... εκδότη της εφημερίδας “Documento”, Κώστα Βαξεβάνη, έχει προκαλέσει σάλο από το πρωί. Η κ. Νικολοπούλου καταφέρεται κατά του δημοσιογράφου επειδή δημοσίευσε στην... ανεξάρτητη εφημερίδα του ρεπορτάζ για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της λέγοντας ότι εκμεταλλεύεται την πολιτική δύναμη του διοικητή της ΤτΕ και άλλα τέτοια.
Εν πάση περιπτώσει, ο Βαξεβάνης έχει δημοσιεύσει κι άλλα τέτοια ρεπορτάζ, έχει φάει κι άλλη μήνυση και μάλιστα στις αρχές Απριλίου ήταν να γίνει η δίκη του αλλά δεν παρουσιάστηκε επικαλούμενος κώλυμα του δικηγόρου του. Χωρίς να
παρουσιάσει περαιτέρω στοιχεία για την κ. Νικολοπούλου την έκανε πρωτοσέλιδο και όπως ήταν αναμενόμενο έφαγε και νέα μήνυση, ενεργοποιήθηκε το αυτόφωρο, ο δημοσιογράφος παραδόθηκε, συνελήφθη και θα δικαστεί με βάση την διαδικασία που προβλέπεται.
Όπως έχουμε ξανατονίσει, δεν πρόκειται για μια βεντέτα του Στουρνάρα με τον δημοσιογράφο, αλλά για μια «αποστολή» που του έχει ανατεθεί του Βαξεβάνη να στοχοποιήσει τον διοικητή της ΤτΕ. Είναι άλλωστε σε εξέλιξη η έρευνα για την Αττικής και για τα θαλασσοδάνεια που έδιναν σε κολλητούς του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ. Και ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος που έβγαλε την εφημερίδα με λεφτά του Καλογρίτσα ο οποίος (δήθεν) αποχώρησε, έχει αρχίσει να τρέμει. Όχι μόνον αυτός αλλά και συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί που παρενέβαιναν στην υπόθεση της Αττικής. Μήπως γι' αυτό δεν ήθελαν να βάλουν δική τους διοίκηση; Μήπως γι' αυτό δεν «παραίτησαν» την Ελένη Ράικου η οποία είχε προχωρήσει την έρευνα και θα καλούσε και υπουργούς να τα πουν ένα χεράκι;
Εκεί, όμως, που αποδεικνύεται ότι πρόκειται για «πληρωμένη αποστολή» είναι το εξής απίστευτο γεγονός. Με το που κατατέθηκε η μήνυση ενός επιχειρηματία (της συζύγου του Στουρνάρα) που θεωρεί ότι σπιλώνεται και απαντά στις κατηγορίες του Βαξεβάνη, αμέσως, λες και είχε έτοιμη την ανακοίνωση, παρενέβη ο... ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια αστική διαμάχη παρεμβαίνει ένα κόμμα το οποίο λέει: «Η μήνυση που κατέθεσε η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, εναντίον του εκδότη της εφημερίδας “Documento”, Κώστα Βαξεβάνη, βάλλει ευθέως κατά της δημοσιογραφίας και της ελευθεροτυπίας».
Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «το επίμαχο δημοσίευμα για το οποίο κατατέθηκε η μήνυση θέτει ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα για το χώρο της δημόσιας υγείας, τα οποία χρήζουν σοβαρών και τεκμηριωμένων απαντήσεων. Αντί η κ. Νικολοπούλου να καταθέτει μηνύσεις, ας απαντήσει στα συγκεκριμένα ερωτήματα».
Τι να πει κανείς. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κράτος και παρακράτος που διαπλέκονται για να χτυπήσουν τους «βολικούς εχθρούς». Τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα, τη γυναίκα του, όποιον δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν είναι και τόσο βολικοί. Υπάρχουν δικαστές που έχουν άντερα. Εκτός αν φοβηθούν κι αυτοί από τις ανακοινώσεις που εκδίδουν οι φωστήρες της Κουμουνδούρου για να προστατέψουν τον... μεγάλο εκδότη και δημοσιογράφο που κάποτε είχε άριστες σχέσεις με το Πασοκιστάν.
antinews.gr

6 σχόλια:

  1. ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ !!!!!
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιάννης Στουρνάρας είναι γιος του Θανάσης Στουρνάρα γραμματέα του ΕΑΜ τη Φθιώτιδα και την Εύβοια και κατάγεται από τη Γλύφα Φθιώτιδας.

    Μάλιστα, για αρκετά χρόνια μετά τον εμφύλιο, ο Θανάσης Στουρνάρας ζούσε και εργαζόταν ως λογιστής, κρυβόμενος. Έλλειπε αρκετά διαστήματα από το σπίτι και τα καλοκαίρια που ο Γιάννης Στουρνάρας με τα αδέλφια του και τη μητέρα τους πήγαιναν διακοπές στο χωριό καταγωγής τους, τη Γλύφα, ο πατέρας δεν ήταν μαζί τους, ιδιαίτερα στα χρόνια της δικτατορίας. Για αρκετά χρόνια δούλευε λογιστής στα ορυχεία της Μήλου, όπου εκεί υπήρχαν αρκετά στελέχη του ΕΑΜ που δούλευαν μαζί και τους γνώριζε από παλιότεραε”, λέει ο Γιάννης Στουρνάρας.

    Ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν ένα φτωχό παιδί, σπούδασε μόνος του και πήρε πτυχία σε χρόνο ρεκόρ σε ένα από τα ποιο φημισμένα οικονομικά πανεπιστήμια του κόσμου και καθιερώθηκε με μόνο κριτήριο τις ικανότητες του και τις αξίες του.

    Ο Βαξεβάνης να μας υποβάλλει το βιογραφικό του για να κρίνουμε.







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δημοσιογράφοι είναι διαμορφωτές τής κοινής γνώμης,μέ περίτεχνα σχόλια παρουσιάζουν μία
    εικονική πραγματικότητα,διαστρεβλώνουν έννοιες,προβάλλουν πάντα τήν αλήθεια,όπως τήν εξουσία
    συμφέρει
    Γιά τό λόγο,αυτό αμείβονται πλουσιοπάροχα καί προστατεύονται από τήν εκάστοτε εξουσία,διάβαζα
    γιά ένα επιστήμονα,τέλειωσε πανεπιστήμιο τής Μόσχας,δημοσιογράφο,πού πέθανε πρόσφατα μέ τό
    επώνυμο Γεωργαλάς πού μεσουράανησε πρίν από πολλά χρόνια,πέθανε λοιπόν πάπτωχος καί ξεχασμένος
    παρά τίςς δόξες τής νιότης του.
    Αυτή είναι ή μοίρα τών διαμορφωτών τής κοινής γνώμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:00
    Ο Βαξεβάνης να μας υποβάλλει το βιογραφικό του για να κρίνουμε.
    Τρόφιμος των δικαστηρίων,κοινος συκοφάντης, όταν φτάνει η ώρα να δικαστεί φυγομαχεί και όταν δεν παίρνει κανείς είδηση έρχεται σε συμβιβασμό με τα θύματά του.
    Θα λέγαμε ότι είναι Ο Γκλέτσος της δημοσιογραφίας.
    Από τους μικρούς Γκαιμπελίσκους του σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γεώργιος Γεωργαλάς (1928 - 25 Δεκεμβρίου 2016)[1] ήταν Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής, υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, δημιουργός της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Πληροφοριών και πρώτος κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την περίοδο της χούντας.
    Από αριστερός στη Χούντα. ΑΞΙΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.41 τής Δευτέρας...τό σχόλιο γιά τό Γεωργαλά έχει νά κάνει μόνον μέ τή τελική κοινή τύχη
    πού περιμένει τούς κουκουλοφόρους,όταν οι προστάτες τους αποσύρονται
    καί στή περίπτωση τής χώρας μας,πολύ σύντομα θά αποσυρθούν ΟΛΟΙ τους.

    Ως πρός τό βάπτισμα χούντα,αριστερός κλπ δέν μέ αφορά ούτε ή πολιτική ούτε τό ποδόσφαιρο,εσύ
    πού είσαι στό τρυπάκι αυτό χρωματίσου μέ ότι χρώμα θέλεις ...ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά