Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Οι φθηνές παραστάσεις της Ζωής…

Όταν ασχολείσαι με πρόσωπα που έχουν περάσει στο πολιτικό περιθώριο και επιδιώκουν να βγουν από αυτό δια του θορύβου παίζεις το παιχνίδι τους. Αλλά καμιά φορά δεν γίνεται να το αποφύγεις, διότι ξεχειλίζει η υποκρισία τους.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έγινε σταρ της πολιτικής ελέω Αλέξη Τσίπρα. Ο οποίος, ανίδεος ων, την τοποθέτησε στη θέση της Προέδρου της Βουλής, για την οποία μάλιστα την ψήφισαν και πολλοί βουλευτές της αντιπολίτευσης. Άλλοι ανίδεοι αυτοί.
Στην αρχή, όταν τα σόου που έδινε στρέφονταν αποκλειστικά εναντίον της αντιπολίτευσης (του Σαμαρά, του Μεϊμαράκη, του Βενιζέλου), οι ελαφρόμυαλοι του ΣΥΡΙΖΑ το απολάμβαναν. Ηταν τέτοιος ο αρχικός οίστρος που η ασυγκράτητη πρώην πρόεδρος είχε καταφέρει να τραβολογήσει σε συνεδρίαση μιας επιτροπής που έφτιαξε για τη διαγραφή του χρέους ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι να καταλάβει και αυτός και ο Τσίπρας πού το πήγαινε και να απομακρυνθούν διακριτικά. Πού να ήξεραν ότι ο ναρκισσισμός, η εγωπάθεια, η αμετροέπεια και η
άκρατη επιθυμία για συνεχή προβολή θα στρεφόταν κάποια στιγμή και εναντίον τους. Και εστράφη. Για μεν τον Παυλόπουλο έχει πει ότι είναι (απλός!) προδότης (εδώ), για δε τον δε Τσίπρα ότι είναι (επιπλέον) και «εξευτελισμένος»! (εδώ). Ο κατήφορος δεν έχει τέλος.
Όταν εκστομίζει τέτοιες ύβρεις για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, σιγά που θα κώλωνε να παίξει άλλο ένα σόου σε μια εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ενωσης (εδώ). Αλλά το θράσος ή η άγνοια της Ιστορίας (όπως το πάρει κανείς) την οδήγησε στο σημείο να κραυγάζει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επιβάλει… δικτατορία στην Ελλάδα!
Βεβαίως, η παριστάμενη επίτροπος τής απάντησε ότι, αν δεν της αρέσει η Ελλάδα, να πάει στην πατρίδα της (είναι Ρουμάνα), για να δει πώς ζουν εκεί οι άνθρωποι. Θα μπορούσε να της πει επίσης ότι, αν θέλει να μάθει πώς είναι οι δικτατορίες, να της γνωρίσει μερικούς συμπατριώτες της, οι οποίοι έχουν ζήσει το καθεστώς Νικολάε και Έλενας Τσαουσέσκου.
Όμως, η «καταπιεζόμενη» από την ΕΕ και πλέουσα στη θάλασσα του λαϊκισμού πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», ίσως δεν χρειάζεται να φτάσει μέχρι την Ρουμανία για να μάθει τι είναι δικτατορία. Θα μπορούσε να ρωτήσει τόσους και τόσους Έλληνες που την έχουν ζήσει. Και πριν απ’ όλους τον πατέρα της Νίκο Κωνσταντόπουλο. Ολοι θα της έλεγαν ότι στην πραγματική δικτατορία δεν προλάβαινες να ανοίξεις το στόμα σου και βρισκόσουν είτε στις φυλακές Αβέρωφ είτε εξορία στη Γυάρο, αφού είχες περάσει από τη ταράτσα της Ασφάλειας για μια «περιποίηση».
Μπορεί, επίσης, να της έλεγαν ότι το να φωνάζει σε μια ανοιχτή εκδήλωση «κάτω η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ενωσης» δεν την καθιστά «αντιστασιακή», αλλά πρωταγωνίστρια σε μια παράσταση προς άγραν ψήφων. Και για την ικανοποίηση της ακόρεστης επιθυμίας της για διαρκή προβολή.
Πάντως, είναι φθηνές παραστάσεις. Στημένα σόου με υλικό την υποκρισία. Για την οποία ο Λένιν είχε πει ότι «είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας».
Γ. Καρελιάς-protagon.gr

7 σχόλια:

  1. Εσάς βάλανε τούτη τή φορά νά πλήξετε τή Ζωή Κωνσταντοπούλου..???
    Ατυχώς,γιά σας τά βλήματά σας είναι άσφαιρα,τή Ζωή περιβάλλει ή αγάπη καί ή στήριξη τού
    Ελληνικού λαού,μιάς καί αυτοί πού φοράνε παντελόνια,πρέπει νά τά αλλάξουν μέ φουστίτσες
    μιάς καί είναι χιλιοκατουρημένα.
    Ερχεται ή νέμεσις ευρωλιγούρια καί μάλιστα από γυναίκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ζωή πλέον συναγωνίζεται σε γραφικότξτα την Ελένη Λουκά.
    Η μεγαλύτερη επιτυχία του τσίπρα ήταν που τους έδιωξε οικογενειακώς απο την πολιτική και η κοινωνία τους γύρισε την πλάτη Μπράβο αλέξη Δύσκολο να χωνέψει ότι την πέταξαν με τις κλωτσιές εκτός κόμματος και Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΝΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αριστερόσυνη της δεν έχει όρια. Η μαμά της έπαιρνε επίδομα ανηλίκου για τη Ζωή μέχρι τα 27 της! Ο μπαμπάς της όταν έμεινε από δουλειά (κομματική) έγινε υπάλληλος του Βαρδινογιάννη.
    Πω! Πω! γέμισε ο τόπος "αριστερούς" και πατριώτες. Ας θυμηθούμε λίγο τον Βάρναλη.

    Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
    αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν θέλεις κάποιον νά κοντύνεις,εδώ τή ζωή,δέν έχεις παρά νά τόν σατυρίσεις,νά τόν περιγράψεις
    γραφικό,απλά γιατί δέν θέλεις νά τόν καταλάβεις όσο καλά καταλαβαίνεις παπαντρέου,σαμαρά,
    βενιζέλο,μητσοτάκη,λεβέντη,μπομπολάκη,κλπ..όλοι τους εντελώς αμόλυντοι καί εντελώς ανεύθυνοι
    γιά όσα μας συμβαίνουν
    Πορευτείτε λοιπόν αγκαλιά μέ τούς παραπάνω καί καλή τύχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πορευτείτε λοιπόν αγκαλιά μέ τούς παραπάνω καί καλή τύχη..

    Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 - 6:12:00 μ.μ. EEST

    Πολυ καλα τους την εφερες !!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 02.59, Επειδη εβαλες στην λιστα σου και τον Παπανδρεου, οφειλω να σου υπενθυμισω οτι ποτε κανεις Παπανδρεου δεν φορεσε ΑΣΠΡΑ Γουνακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά