Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Η «σταύρωση» των Ελλήνων

Από τη μια έχουμε τη φτώχεια να καλπάζει ανενόχλητη και από την άλλη τον πρωθυπουργό και τους Υπουργούς του που εκφράζουν την αισιοδοξία τους για το μέλλον. Ποιο μέλλον και τίνος, κανείς δεν γνωρίζει.
Η φτώχεια εξαπλώνεται σαν επιδημία και τα ψέματα κι οι αόριστες επιβεβαιώσεις περί ανάπτυξης μοιάζουν περισσότερο με σαδιστικό ανέκδοτο. Φτάσαμε στο όριο της αντοχής μας ως κοινωνία. Και το όριο που είναι υπεράνω κάθε οικονομικού σχεδιασμού είναι το «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».
Τα υπόλοιπα μοιάζουν εκτός κάθε πραγματικότητας – που τόσο πολύ υπολήπτονται οι σοφοί του οικονομικού κυβερνητικού επιτελείου. Αυτή η σαχλαμάρα – επώδυνη ωστόσο – με την καταστρατήγηση κάθε λογικής στο
ζήτημα της φορολογίας δεν οδηγεί παρά στην πλήρη εξαθλίωση που θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους μαζί.
Ακούμε σε καθημερινή βάση για τα συσσίτια που μας προσέφερε η συμπονετική κυβέρνηση της Αριστεράς του κύριου Τσίπρα, για τα «αντίμετρα» που «κέρδισε» σε μία συμφωνία με τους δανειστές – που όμως δεν υπάρχει ακόμη – αλλά οι περισσότεροι σκέφτονται και τα λεφτά που θα δώσουν για το αρνάκι του Πάσχα.
Η αλήθεια είναι ότι όλοι εμείς ( ο κοσμάκης ) που μετράμε τα ψιλά που μας έχουν απομείνει στην τσέπη καλύπτουμε τα κενά της ελληνικής οικονομίας που δημιούργησαν τα λάθη (σκόπιμα και μη) και οι «αυταπάτες» μιας κυβέρνησης που … δεν λέει να παραιτηθεί!
Λυπάμαι αλλά πάνω σε αυτά τα ψιλά δεν μπορεί να σταθεί η οικονομία, η ανάπτυξη και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να καλυφθεί το χρέος. Θα‘ πρεπε άμεσα να γίνει κάτι γιατί πλέον έχει αρχίσει να μην υπάρχει αύριο για πολλούς συνανθρώπους μας. Θα’ πρεπε…
Αλίκη Χατζή- https://thecaller.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ οι πολιτικοί,από τό γιωργάκη πού έφερε τό ΔΝΤ,μέχρι τό τσίπρα μέ τό γ καί δ μνημόνια
    είναι οι υπεύθυνοι γιά τή καταστροφή τής Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά