Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Οι...κωλοτούμπες του Περιφερειακού Δντη Εκπαίδευσης!

 Καταργείται το εξεταστικό κέντρο στο Λύκειο Πελασγίας και συγχωνεύεται με το ΓΕΛ Στυλίδας.
Δεν έχουν  τέλος οι κυβιστήσεις του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς, αυτή τη φορά στο θέμα του ορισμού σχολικών μονάδων  ως εξεταστικών κέντρων των πανελλαδικών.
Δυστυχώς με απίστευτη προχειρότητα και  εντελώς αυθαίρετα αγνοώντας προκλητικά τις ΕΛΜΕ της Περιφέρειας, τους συλλόγους γονέων και τις δημοτικές αρχές, αποφασίζει, διατάσσει και ξεσηκώνει αντιδράσεις  έως και καταλήψεις σχολικών μονάδων λίγες ημέρες πριν  την έναρξη των εξετάσεων.
Μοναδικός σκοπός του όπως αναφέρουν και εκπρόσωποι των ΕΛΜΕ, να φανεί αρεστός στην  πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αλλά και στους τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές όπου αυτοί παρεμβαίνουν και τραβούν το… αφτί του κ. Δημητρίου.
Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από την ανακοίνωση των προσωπικών επιλογών του κ.Δημητρίου για την συγχώνευση εξεταστικών κέντρων και μετά τις αντιδράσεις προφανώς και τις κυβερνητικές πολιτικές παρεμβάσεις , ο ίδιος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και επαναπροσδιόρισε τα εξεταστικά κέντρα των πανελλαδικών σε όλη την Στερεά.
Άγνωστο βέβαια με ποια παιδαγωγικά,γεωγραφικά ή κοινωνικά  κριτήρια ο κ.Δημητρίου αποφάσισε ποια και  πόσα  είναι τα καταλληλότερα σχολεία για την  λειτουργία τους ως εξεταστικών κέντρων στις προσεχείς  πανελλαδικές εξετάσεις!
Αυτά είναι
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Συγχωνεύονται 1ο και 4ο ΓΕΛ παραμένει το 4ο
Συγχωνεύονται 5ο και 6ο ΓΕΛ παραμένει το 5ο
Συγχωνεύονται 2ο και 3ο ΓΕΛ παραμένει το 3ο
Καταργείται το εξεταστικό κέντρο στο Λύκειο Πελασγίας και συγχωνεύεται με το ΓΕΛ Στυλίδας.
Καταργείται το εξεταστικό κέντρο στο ΓΕΛ Μώλου και συγχωνεύεται με το ΓΕΛ Καμένων Βούρλων
ΕΥΒΟΙΑ
Καταργείται το εξεταστικό κέντρο Μαντουδίου και συγχωνεύεται με το ΓΕΛ Λίμνης
Καταργείται το εξεταστικό κέντρο Βασιλικών και συγχωνεύεται με το 1ο Λύκειο Χαλκίδας
ΒΟΙΩΤΙΑ
Το εξεταστικό Κέντρο στο 3ο Λύκειο Θήβας συγχωνεύεται με το 1ο ΓΕΛ Θήβας
Στην Φωκίδα και την Ευρυτανία όπου υπήρξαν αντιδράσεις και καταλήψεις πιθανόν και πολιτικές παρεμβάσεις  δεν καταργείται  κανένα εξεταστικό κέντρο όπως αυτό του Λυκείου Γραβιάς.
Οι μετακινήσεις των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία ή ταξί. Άγνωστη παραμένει  βέβαια η τύχη όσων υποψηφίων δεν  προσέρθουν στην ώρα τους λόγω βλάβης ή καθυστέρησης των μεταφορικών μέσων,χωρίς να παραγνωρίζεται και η επικινδυνότητα των επαρχιακών δρόμων.
Τώρα τί θα απαντήσει στους δημότες της Πελασγίας;
Υπεταξάμην στον κ.Δημητρίου;
 http://www.lamiafm1.gr/

3 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ
    Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ,ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΠΑΡΑΤΡΕΧΆΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΙΣΕ ΕΚΕΙ ΩΣ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΆΛΕΞΕ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ , ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΙΤΖΙΔΗ ΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
    ΒΕΡΤΙΓΚΟ Η ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ;
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΚΛΕΤΣΟ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΙ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑ,ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ , ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλλικρατική Ελλάδα,καλλικρατική εκπαίδευση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά