Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ανερυθρίαστος Μπαλάφας χαρακτηρίζει «μια στραβή» το θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι!

Μια ακόμα απίθανη δήλωση στελέχους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτή τη φορά με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι. Αυτή τη φορά την παράσταση… έκλεψε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας που έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «μια στραβή» το φόνο του 11χρονου Μάριου. Ειδικότερα, ερωτηθείς από την Άννα Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ για το πρωτοφανές περιστατικό και τον απροσδόκητο θάνατο του 11χρονου μαθητή κατά τη διάρκεια της εορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς, ο κ. Μπαλάφας αφού έπλεξε το εγκώμιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, με το επιχείρημα ότι έχει μειώσει την εγκληματικότητα, είπε ότι ήταν μια… στραβή! «Δεν είμαι ειδικός σε
θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του Γιάννη Μπαλάφα. «Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο κ. Μπαλάφας. Και σαν να μην φτάνει η εξίσωση του θανάτου του Μάριου, μαθητή της Ε’ Δημοτικού, με μια… στραβή, ο υφυπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μπαλάφας συνέχισε: «Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ…». 
thecaller.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά