Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Παπαρήγα για Καμμένο: «Ήμουν κι εγώ στις συσκέψεις για το ''Σκοπιανό'', λέει ψέματα»

Ο Πάνος Καμένος έκανε μια λεπτομερή αναφορά στα γεγονότα του 1992 με το «Μακεδονικό» που οδήγησαν τελικά στην πτώση της κυβέρνησης

Την «έκρηξη» της πρώην γγ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα προκάλεσε η τοποθέτηση του κ. Πάνου Καμμένου στο πολιτικό μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιχειρώντας μια ιστορική αναδρομή της πολιτικής πορείας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αναφέρθηκε και στα γεγονότα του 1992 με το «Μακεδονικό» που οδήγησαν τελικά στην πτώση της κυβέρνησης.
Ο κ. Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο

τότε πρωθυπουργός είχε επιτύχει μια επωφελή λύση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, χωρίς την χρήση του όρου «Μακεδονία» και πως όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης είχαν συμφωνήσει σε συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε.

Η συγκεκριμένη αναφορά ωστόσο προκάλεσε την «έκρηξη» της κυρίας Παπαρήγα που συμμετείχε σε εκείνο το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

«Είσαι ψεύτης» φώναξε η πρώην γγ του ΚΚΕ για να προσθέσει «Είναι όλα ψέματα. Εγώ ήμουν εκεί. Εσύ δεν ήσουν» ενώ έντονα αντέδρασε και ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας. Η κυρία Παπαρήγα μάλιστα εξέφρασε έντονα παράπονα στο προεδρείο της Βουλής που επέτρεψε να παρεκτραπεί η συζήτηση.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΤΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΕΕΠΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΒΟΥΛΗ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗ 17Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον θυμαστε που κατηγορουσε τους βουλευτες τις συμπολίτευσης για χρηματισμό απο σκοτεινά κέντρα για να ψηφίσουν υπερ του Προέδρου της Δημοκρατίας? Φαντάζεστε σε τι θέση θα ήταν σήμερα η χώρα αν οι πρόθημοι ηλίθιοι δεν είχαν ψηφίσει αυτούς τους θεατρίνους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά