Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Μια γραβάτα πέη

Ο φίλος μας ο Παναής είναι παιδικός μας φίλος. Aρα, έχει ένα γερό «άλλοθι» φιλίας. Αν τον γνωρίζαμε σήμερα, ίσως λέγαμε «Eνας μ….κας» και την κάναμε με ελαφρά, αλλά όταν τον γνωρίζεις από μικρό παιδί; Γελάς και περιμένεις την επόμενη του …λακία για να την κάνεις βόλτα στην παρέα.
Ο φίλος μας ο Παναής, πώς να το πω κομψά; Είχε ανέκαθεν ένα θέμα με το πέος του. Το καμάρωνε σαν να μην είχε άλλος. Κόμπαζε κατορθώματά του. «Χίλιες γκόμενες!», «Και 12 φορές!», «Μόνο 4 γιατί ήμουν κουρασμένος!». «Σώπα ρε!» τον αποκαρδιώναμε εμείς. «Μήπως το μπερδεύεις με το κατούρημα;» αναρωτήθηκε ο Χρήστος κι έμεινε η ατάκα του.
Ο φίλος μας ο Παναής, αρέσκεται να λέει και άλλη μια φράση, επίσης για να δείξει την τερατώδη δυναμική, της σεξουαλικής του ανωτερότητας…
Τη λέει όταν νομίζει ότι κερδίζει, σε κάτι, σε οτιδήποτε. Oπως ας πούμε στη μπιρίμπα… Πετάει στον αντίπαλο: «Εσύ, στα τέσσερα!». Κι ας χάνει στον επόμενο κύκλο.
Να μη σας τα πολυλογώ, είναι άλλωστε και άβολο το θέμα, όταν το εκθέτεις σε μάτια, πέραν της παρέας… Αλλά σίγουρα και σεις κάποιον «Παναή» θα έχετε, με αυτά τα χαρακτηριστικά. Ετσι δεν είναι; Να μην σας τα πολυλογώ λοιπόν, ο Παναής, έφτασε στο σημείο να αγοράσει και μια γραβάτα με πέη επάνω. Το θεώρησε μαγκιά και αστείο! Γέλαγε, όπως γελάνε οι Παναήδες, με κάτι τέτοια. «Ρε …λάκα το παράκανες!» του είπαμε εμείς. «Αφού είμαι δραστήριος, ρε παιδιά. Τι να κάνω;» είπε εκείνος. «Εντάξει! Οχι πια 12 αλλά 4 με 5….» συμπλήρωσε με νόημα.
Ωσπου ήρθε η καταστροφή. Αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγο του ενεργητικότατου Παναή. Ράκος ο Παναής! Σπεύσαμε να τους τα φτιάξουμε. Προβληματισμένοι, ότι μπορεί ο Παναής να είχε διαπράξει καμιά στραβή, ακολουθώντας το πνεύμα των στραβών της εποχής. Και ω της προσγειώσεως, η σύζυγος διαμήνυσε, ότι δεν αντέχει άλλο τη χρόνια (και χρόνια) σεξουαλική αδράνεια του Παναή. Τζάμπα ο σαματάς του Παναή! Πώς του το λες; Που είχε φορέσει τη γραβάτα και κορδωνότανε για αστείος, ωραίος και μάγκας; Του το είπαμε.
Και τότε ο Παναής, έβγαλε ένα λογύδριο, πνιγμένο σε θυμούς για τον Σόιμπλε και τους κωλογερμαναράδες, που μας έχουν κάνει υποχείρια και κυβερνούν τον τόπο μας και τους έχουμε παραδώσει τα κλειδιά μας και κάτι τέτοια. Και πώς εντέλει, όλα αυτά επηρέασαν τραγικά τη σεξουαλικότητά του Παναή. Τι του λες του Παναή με τη γραβάτα; Σιωπάς. Λες, να μην ξέρει ο ίδιος την αλήθεια του; Αλλά… Αμυνες!… Παιδάκι! «Της μικρής τσουτσούς της φταίνε οι τρίχες» μουρμούρισε ο Χρήστος. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι, σχεδόν συντονισμένα, κάναμε «Σσσσσσσς! Άστο να πάει στην ευχή!». Παναής μωρέ….
Υ.Γ Το κακό είναι, ότι οι «Παναήδες», θες δεν θες, σου στέλνουν στη μύτη τη δυσοσμία τους. Τι δουλειά έχω εγώ ν΄ασχολούμαι με την κάθε …λακία του κάθε Παναή; Φύγε μακριά απ΄αυτά, λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου. Και γυρίζω τη μύτη μου σε κήπους. Υπάρχουν! (η συνέχεια στο επόμενο)
Ρέα Βιτάλη-protagon.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά