Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Γεννηματά και Παπανδρέου αποστόμωσαν τον Τσίπρα

Επικοινωνιακό πατατράκ Τσίπρα !
Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου «γκρέμισαν» την αλαζονεία και τα… αστειάκια του Αλέξη Τσίπρα για το Μνημόνιο και το Καστελόριζο«Εγώ θα σας βγάλω από τα μνημόνια. Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο θα πάρουμε και τον Γιώργο μαζί», ήταν η ατάκα Τσίπρα σε Γεννηματά που «άναψε φωτιές»«Τη θηλιά στο λαιμό μας την έχεις βάλει εσύ, μας έχεις βάλει σε δυο καινούρια μνημόνια, δεν έχεις περιθώρια να τα λες αυτά…», του απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παπανδρέου: «Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας»
«Πλούσια» σε ειδήσεις ήταν η συνάντηση και τα…. απόνερά της του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά.
Ειδικότερα, η αρχή έγινε με την πολύ «έντονη» συνάντηση της κας Γεννηματά με τον Αλ. Τσίπρα, με εκατέρωθεν ατάκες- «φωτιά».
Ο διάλογος ήταν στον
ενικό και αφού μίλησαν για τα παιδιά τους και τα σχολεία τους άρχισε η «μάχη».
Ο κ. Τσίπρας ρώτησε την κα Γεννηματά: «Πως πάμε;» για να πάρει την απάντηση: «Εντάξει, πάμε πολύ καλά». «Έχετε συνέδριο;», την ρώτησε και εκείνη απάντησε: «Έχουμε πολλή δουλειά με το συνέδριο. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα με μια βαλίτσα στο χέρι. Αλλά πάμε πολύ καλά. Διψάει ο κόσμος να μιλήσει επειδή επειδή έχουμε προβάλλει το σχέδιο Ελλάδα. Έχουν αγωνία για το πως θα πάρει μπρος. Θα μας πεις σήμερα. Αν και συναντιόμαστε κατόπιν εορτής».
«Εσύ έχεις χρόνο και γυρνάς όλη την Ελλάδα», της ανταπάντησε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «μας δίνεται ως χώρα ένας χρόνος χωρίς αυτή την πίεση μια ανάσα να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον της χώρας είναι καλό».
Και ήρθε το δεύτερο «καρφί» από την κα Γεννηματά: «Δεν ξέρω πόσο ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά στο λαιμό μας την έχεις βάλει».
Η απάντηση από τον κ. Τσίπρα ήταν επίσης καυστική: «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω. Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο θα πάρουμε και τον Γιώργο μαζί».
Η κα Γεννηματά δεν άφησε ούτε αυτό να πέσει κάτω λέγοντας: «Μας έχεις βάλει σε δυο καινούρια μνημόνια οπότε τώρα δεν έχεις περιθώρια να τα λες αυτά θα σε πάω στη Σύμη για να δεις πως πραγματικά χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας δεν υπάρχει περιθώριο για ψεύτικες ελπίδες δοκιμάστηκαν και τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις. Από εδώ και πέρα να δούμε τι θα κάνουμε».
«Από εδώ και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση», απάντησε ο πρωθυπουργός. Και μετά έκλεισαν οι κάμερες…
 Σαν μην έφτανε αυτό, ήρθε η «αποστομωτική» απάντηση στον Αλ. Τσίπρα και από τον πρώην πρωθυπουργό και επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργο Παπανδρέου, που απάντησε με «αιχμηρό» τρόπο μέσω twitter στα όσα είπε για τη… βόλτα στο Καστελόριζο με τον Γιώργο.
Όπως έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο Γ. Παπανδρέου: «Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης & εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!».
thecaller.gr

8 σχόλια:

  1. Επρεπε να του παει δωρο η φωφη και μια γραβατα γεματη με μυτες πινοκιο, να μη πω και τιποτα αλλο....... Τσιπρας τελος, το εχασε το παιχνιδι αφου κατεστρεψε τη χωρα. Για αλλη μια φορα η ψευτοαριστερα. Του Παπανδρεου ολοι οι πολιτικοι της δεξιας και της ψευτοαριστερας ουτε μια τριχα απ τα αρχ..............του δεν κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O αγράμματος πρόεδρος του δεκαπενταμελούς με τα αστειάκια της Γ' Λυκείου νόμιζε ότι απέναντί του είχε τον Κωστάκη τον Βούδα της Ραφήνας.
    Αλέξη περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε συ τσιπρακο τον σανο εκει που σε παιρνει στους λιγους ψηφοφορους που σου απεμειναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο διαλογος αυτος είναι δειγμα της κομματικης απραξιας που επι του παροντος εχουν περιπεσει τα κομματα της αντιπολίτευσης! Η κυρια τουτη, γονη κι αυτή παλαιοκαμματικης οικογενειας σαν τον Γιωργακη και τον Κουλη από την ΝΔ, αναθεμα κι αν εχει συλλαβει σωστα την πραγματικη κατασταση τη Χωρας μας. Μια στενομιαλη, πολυχαιδεμενη κορουλα παλαιου κομματαρχοντα με επιφανειακες και επιδερμικες αποψεις που πιστευει ότι από κουνια πηρε την δικαιωση να πολιτευται και να κυβερνα τον τοπο μας. Με ποια προσοντα , ποιες ιδιαιτερες ικανότητες?
    Ειναι καιρος λοιπον να αναδειχθουν νεα, αφθαρτα, συνετα ατομα που με οραματα και ικανότητες θα συνδραμουν στην επιλυση των προβληματων και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.
    Παντως περα από αυτά ο κ. Τσιπρας επραξε αυτό που οι συγκυριες επιβαλλαν.
    Προτεινε συναινεση και καλεσε τους αρχηγούς να τα βρουνε! Η ιστορια θα τον δικαιωσει, οπως θα απαξιωσει και τον Κουλη που σαν ζητιάνος, καθισμένος στο πεζοδρομιο ζητα εκλογες και μονο εκλογες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O 10:09 προφανώς πόνεσε
    Για να πιάσεις λιγόμυαλε τον αείμνηστο Γεννηματά στο βρωμοστομά σου πρέπει να κάνεις γενική απολύμανση.
    Διάβασε αγράμματε τι παρακαταθήκη άφησε ο Γεννηματάς στον χώρο της Υγείας και βούλωστο αισχρέ.
    Ν.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσυ 10:09 εχεις συλλαβει τι εξελιχτηκε στη χωρα μας απ το 2010 και μετα? Αλλο τοσο το συνελαβε κι ο Τσιπρας. Τωρα ζηταει συναινεση? Το 2010 που ηταν ? Να μην επαναλανβανουμε τα ιδια κα τα ιδια, Τσιπρας=καταστροφη για τη χωρα. Ταδε εφη πατερας Αλαβανος, θεοδωρακης μικης, Γλεζος μανωλης, Λαφαζανης, Κωνσταντοπουλου, Φιλης και πολλοι αλλοι. Αφου φτασαμε να μας κυβερναει ο Τσιπρας, ο Τζανακοπουλος, ο Παπας και οι παρεες των 15μελων του 96 και 97 ειμαστε αξιοι της τυχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διάβασε αγράμματε τι παρακαταθήκη άφησε ο Γεννηματάς στον χώρο της Υγείας και βούλωστο αισχρέ.
    Ν.Α
    Για τον πατερα της κυριας δεν γραφτηκε ουδεμια απαξιωτικη λεξη.! Τωρα αν εσυ ηθελες να βρισεις γιατι εισαι αψης κι αρπαζεσαι ευκολα είναι άλλο καπελλο και αυτό φαινεται να το κουβαλας συνεχως στο εξυπνο τετραγωνικο κεφαλι σου! Η κουβεντα μου ηταν για τους γονους των πολιτικων μας , οι οποιοι γονοι μπερδευονται και κανουν καριερα, πατοντας στα αχναρια των γονειων τους , ιδιαιτερα δε στην Ελλαδα και σε αντιθεση με άλλες χωρες, δες παιδια του Κολ, την θυγατερα του Σμιθ, του Β. Μπραντ τα παιδια , ο ενας ηθοποιος κι ο άλλος ιστορικος, και παει λεγοντας.Πρεπει να απαλλαγούμε από αυτο το σαρακι!
    Πιστευω να με κατελαβες αψίθυμε, αψίχολε και θυμώδη υπερασπιστη της κ. Γενηματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά