Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Αποκάλυψη: Ο άνθρωπος που ήθελε να δει τη Ρώμη να καίγεται!

Άλλη μία «αποκάλυψη» έκανε στον ΣΚΑΙ ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης. «Ο κ. Βαρουφάκης μάς είχε παρουσιάσει ένα πράγμα που ουδέποτε υλοποιήθηκε, του οποίου μάλιστα εγώ ήμουν υπέρμαχος, γιατί το έχω γράψει και στο blog μoυ, να υπάρχει το MΟU (σ.σ IOU) αν θυμάμαι καλά λέγεται να σας πω το μοντέλο που είναι εξωχρηματική συναλλαγή… Μού χρωστάει εμένα το κράτος 50 χιλιάρικα είμαι φαρμακοποιός, παίρνω εγώ IOU τα δίνω στον προμηθευτή μου ο προμηθευτής μου τα δίνει με αυτά στο δικό του Taxis, γίνεται κυκλική συναλλαγή χωρίς να δώσουμε ρευστό, το είχε εισηγηθεί και το είχα επικροτήσει αυτό έχουμε άποψη ως Οικολόγοι (…)»
Για να προσθέσει ο πρώην ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκης: «Και βέβαια ανέπτυξα στο υπουργικό συμβούλιο το παράλληλο σύστημα πληρωμών. Το ατόπημα είναι ότι δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα. Εκ των ων ουκ άνευ!»
«Aποκάλυψη»; Ποια αποκάλυψη; Ακόμα και το τελευταίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήξερε εκείνον τον καιρό ότι ο Γιάνης δεν έκανε τίποτε άλλο από το να σχεδιάζει. Και παράλληλα με τον Γιάνη, σχεδιάζαν και οι υπόλοιποι τα δικά τους. Ο Λαφαζάνης την εισβολή στο Νομισματοκοπείο, η Κωνσταντοπούλου ένα
υβρίδιο «αντιγερμανικής δημοκρατίας», ο Στρατούλης ένα σοβιετικό κρατίδιο με νευρωτικούς συνδικαλιστές να πλακώνονται μεταξύ τους και ο Μανόλης Γλέζος την αναβίωση ενός βαλκανικού κράτους, όπου καθημερινά όλοι θα ξυπνούσαν με λαικά εμβατήρια κατεβάζοντας τις σημαίες από την πολυκατοικία τους.
Ο καθένας είχε στο μυαλό του το δικό του όραμα. Τη δική του φαντασίωση, ως παθολογικό αποτέλεσμα του μακροχρόνιου εθισμού στις εμμονές της ιδεοληψίας. Εν τω μεταξύ, το αστείο είναι ότι όλοι εμείς νομίζουμε ότι είναι άρρωστοι από το ίδιο μικρόβιο. Δεν είναι καθόλου έτσι. Έχουν ξεχωριστή φαντασίωση από την ιδιαίτερη μετάλλαξη που έχει στον καθένα τους η απόλυτη ελευθεριότητα της «ουτοπικής διάνοιας» που τους κατατρύχει!
Όλοι τους διαπνέονται από επαναλαμβανόμενες και χρόνιες κρίσεις μεγαλείου αλλά επιθυμούν το δικό τους βασίλειο. Και ως ολοκληρωτικοί δικτατορίσκοι – εκ φύσεως- διατυπώνουν, όταν βρουν ευκαιρία, το δικό τους ξεχωριστό μανιφέστο…
Ήθελε λοιπόν, ο Βαρουφάκης να εφαρμόσει το δικό του νομισματικό πλάνο για να σώσει τη χώρα! Και ο Τσιρώνης το ενέκρινε. Απ ό τι κατάλαβα, του άρεσε από τη «Μονόπολη» ή κάτι τέτοιο… Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι ανέλαβαν την εξουσία, θεωρώντας ότι θα ηγηθούν μιας χώρας ανεξάρτητης, αυτόνομης, εντελώς αποκομμένης από τον υπόλοιπο κόσμο και με την κοινωνία της,σε προνομιούχο θέση να κατανοήσει- και γιατί όχι να συμβάλλει- στα σχέδια που θα αποφάσιζαν για χάρη της!!!
Ο Γιάνης , λίγο πολύ, ονειρεύτηκε να πυρπολήσει τη Ρώμη, καίγοντας μ΄αυτό τον τρόπο, όλες τις εστίες μόλυνσης στις πλατείες της! Να ανάψει φωτιές στην Ευρωζώνη, στο ΔΝΤ, στην ΕΕ, στις τράπεζες, στις καταθέσεις και στο δημόσιο ταμείο, απολαμβάνοντας την θέα, από κάποιον μαρμάρινο θρόνο στον Παρθενώνα. Και χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού!
Ρε συ Γιάνη, νόμισες ότι σε ψήφισαν για να αλλάξεις τον κόσμο; Κι εσένα και τον Τσίπρα και όλο το τσίρκο με τους «θαυματοποιούς», σας ψήφισαν επειδή τους είπατε πως καλλιεργείτε «λεφτόδεντρα». Όχι για να τους μοιράσετε κουπόνια και συσσίτια.
Δεν υπολόγισες ότι θα κατέληγες στα λιοντάρια από τις αντιδράσεις του κόσμου; Ήθελες δηλαδή, να φαγωθούμε μεταξύ μας, σφάζοντας ο ένας τον άλλο για το λάγνο βλέμμα σου;
Όλοι λοιπόν, οι «εξαμηνίτες» υπουργοί κάτι σχεδίαζαν. Οι μόνοι που δεν ήξεραν τι σχεδίαζαν για τη ζωή τους είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι αυτοί που θα έπαιρναν το κουπόνι τους για να ζήσουν. Όλοι αυτοί που μας καταδίκασαν να ζούμε μαζί τους σ΄αυτή την έρμη τη χώρα, φορτώνοντας στους ώμους μας την απύθμενη ανοησία τους…
Ανδ. Ζαμπούκας-liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά