Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Αθλιότητα χωρίς τέλος

Φράση του... Μαρξ επικαλέστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτρέποντας τον Αλέξη Τσίπρα  να εγκαταλείψει την εξουσία: «Καλύτερα να έχεις ένα άθλιο τέλος, παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος» του είπε, με τη σημείωση ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ όχι μόνο διαβάζει, αλλά και μελετά... Μαρξ.
Η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία στο Εurogroup και την οικονομία μετατράπηκε σε πεδίο έντονης αντιπαράθεσης Τσίπρα - Μητσοτάκη και Μητσοτάκη - Καμμένου. Και επιπλέον για το ποιος από τους Μητσοτάκη και Τσίπρα έχει κολλήσει περισσότερα ένσημα, ποιος είναι ανεπάγγελτος και εάν η τρομοκρατία προέρχεται μόνο από την Ακρα Αριστερά ή έχει τις ρίζες της και στην Ακρα Δεξιά. Και τέλος, περιείχε και άφθονη λάσπη που έβαλε μέσα στον ανεμιστήρα πρωτίστως ο Πάνος Καμμένος και δευτερευόντως ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώτος που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς και γιατί μίλησε 12 φορές με έναν ισοβίτη παραβιάζοντας (κατά την αντιπολίτευση) τη διάκριση εξουσιών και ο δεύτερος, όπως τελευταίως το συνηθίζει, με τις αναρτήσεις του περί Σοβιετίας και περί τζαμπατζήδων πολιτικών του «Ερρίκος Ντυνάν». Θέματα βεβαίως που ουδόλως ενδιαφέρον τους έλληνες πολίτες που θα κληθούν σε λίγες ημέρες να πληρώσουν τους φόρους από τα εκκαθαριστικά και το φθινόπωρο να τα βγάλουν πέρα όταν ανοίξουν τα σχολεία.
Οι Συριζαίοι στη βιοπάλη
Μάλλον ο κ. Τσίπρας δεν είναι πλήρως ενήμερος για τα «πόθεν έσχες» πολλών βουλευτών και υπουργών του. Γιατί πολλά από αυτά παρουσιάζουν καταθέσεις στο εξωτερικό, μετοχές σε ξένες τράπεζες, ακίνητα, ένα ζευγάρι υπουργών πολυεκατομμυριούχο και καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. Συνεπώς μάλλον άκομψο ακούστηκε όταν είπε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν γεννήθηκαν για να είναι βουλευτές. Αν το κόμμα τους του ζητήσει θα είναι στη βιοπάλη γιατί δεν είναι επαγγελματίες όπως κάποιοι άλλοι»!
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά