Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Η ώρα των δικαστών

Έχουν πάθει πανικό. Η συνωμοτική ομάδα της Κυψέλης, η οποία μετακόμισε στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε αποδρομή. Τρέμει, φοβάται, αγωνιά για το… Γουδή και για όσα θα ακολουθήσουν όταν δεν θα έχουν ασυλία. Άλλωστε, ο Κυριάκος έχει δεσμευτεί. Εξεταστική για όλα όσα έκαναν, για όλα όσα έστησαν πριν γίνουν κυβέρνηση αλλά και το πρώτο εξάμηνο του 2015.
Οι συνεχείς αποκαλύψεις από τον Βαρουφάκη αλλά και από τους πρώην αξιωματούχους από τη Βενεζουέλα έχουν προκαλέσει μεγάλη ταραχή στο καραβάνι του ΣΥΡΙΖΑ και αντί να ουρλιάζουν τα σκυλιά, ουρλιάζουν οι ίδιοι.
Όμως, είναι και επικίνδυνοι, ο φόβος τους κάνει να γίνονται ιδιαίτερα σκληροί, συνωμότες και εξαιρετικά άθλιοι με χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Για παράδειγμα, βάζουν πληρωμένα πιστολάκια της δημοσιογραφίας να χτυπάνε. Δείτε τα δημοσιεύματα για τον
Κυριάκο, για τον Σαμαρά, για τον Στουρνάρα και θα καταλάβετε. Δείτε τον… μεγάλο δημοσιογράφο με τους 8 μήνες φυλακή στην πλάτη να απευθύνεται στον… εισαγγελέα, στους δικαστές, στη Δικαιοσύνη και να τους κουνάει το δάκτυλο. Γιατί; Για να τους φοβίσει; Ξεχρεώνει γραμμάτια; Ρίχνει πιστολιές κατ΄ εντολήν του Μαξίμου;
Αλλά να πούμε την αλήθεια καλά κάνει, όμως, μήπως θα πρέπει να μάθουμε και τους… αφανείς χρηματοδότες όλης αυτής της προσπάθειας; Τα βοσκοτόπια στην Ιθάκη άδειασαν, όμως, ακούγεται ότι στη μάχη για τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοσιογράφων του έχουν μπει και κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που έχουν πολλά πάρε δώσε με την κυβέρνηση κι έχουν ευεργετηθεί πολλαπλώς τα τελευταία δύο χρόνια. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που έχουν πάρει φόρα και θέλουν να… αλώσουν και τον ΣΕΒ. Προσοχή μην πάθουν… ηλεκτροπληξία και αυτοί οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και το Μαξίμου που ποντάρει όλα τα... λεφτά του σ΄αυτούς τους νέους διαπλεκόμενους.
Όμως, οι συνωμότες της δραχμής και της κάλπικης δεκάρας οφείλουν κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να μην απαντήσουν οι συντεταγμένες ευρωπαϊκές, εκσυγχρονιστικές ομάδες της ελληνικής κοινωνίας στους άθλιους που ετοίμαζαν οικονομικό, κι όχι μόνο, πραξικόπημα.
Κυρίως δε πρέπει να απαντήσουν οι Θεσμοί. Η παγκόσμια ιστορία διδάσκει ότι η αδράνεια των Θεσμών κατά το παρελθόν ενθάρρυνε την εγκαθίδρυση ολοκληρωτικών καθεστώτων. Και πρώτιστο ρόλο πρέπει να παίξει η ανεξάρτητη και άφοβη από τα πληρωμένα πιστόλια Δικαιοσύνη. Πρέπει να ξεκινήσει μια επιχείρηση «καθαρά χέρια» ώστε να μάθουμε τι τελικά σχεδίαζαν, πόσο ζημίωσαν τη χώρα και γιατί έκαναν πίσω. Κυρίως όμως, να μάθουμε γιατί βάζουν στο στόχαστρο ανθρώπους και σπιλώνουν συνειδήσεις. Γιατί για παράδειγμα φοβούνται τον διοικητή της ΤτΕ και τα βάζουν με τη σύζυγό του. Γιατί συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι στοχοποιούν τον Γιάννη Στουρνάρα και χτυπάνε την κυβέρνηση Σαμαρά;
Το βασικό ερώτημα είναι τι εννοούσε ο Νίκος Παππάς όταν έλεγε ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να διώξουν τον Στουρνάρα, εκτός από το να τον πετάξουν με τις κλωτσιές, όπως έλεγε ο τζάμπα μάγκας Αλέξης.
Μήπως εννοούσαν δικαστικές περιπέτειες σαν κι αυτή με τη σύζυγό του ή κάτι σοβαρότερο; Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι είναι ακόμη ασύλληπτοι οι παρ΄ολίγον δολοφόνοι του Λουκά Παπαδήμου. Και μην ξεχνάμε την αγαστή συνεργασία της κυβέρνησης με τους μπαχαλάκηδες και τους ψευτοτρομοκράτες.
Είναι η ώρα των δικαστών, των έντιμων εκπροσώπων της Δικαιοσύνης να κάνουν τη δουλειά τους και να κρατήσουν ψηλά τον Θεσμό που βάλλεται από το Μαξίμου συστηματικά. Να αρχίσουν να ερευνούν τα φανερά και τα κρυφά σχέδια του κ. Τσίπρα και της παρέας του. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και δεν είναι απλά απειλές, εκβιασμοί, δημοσιεύματα στημένα και προσπάθεια σπίλωσης. Είναι η δράση ενός παρακράτους που έχει μπερδευτεί με το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρεί να εκφοβίσει όσους θεωρεί επικίνδυνους για το καθεστώς της αριστεράς τους.
 http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά