Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ο Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική

«Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία».
Αυτό αναφέρει η ΝΔ σχολιάζοντας την αναδίπλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση που είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι η Ελλάδα είναι ένα «σύγχρονο κράτος και όχι ταλιμπάν της ορθοδοξίας».
«Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι,
μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους», συνεχίζει η ΝΔ και καταλήγει: «Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες – ενόψει της συζήτησης στη Βουλή – με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών».
 www.lykavitos.gr

2 σχόλια:

  1. Μα μπορει ο κάθε παρατρεχάμενος σπαστικος, που το παιζει δημοσιογράφος, να γραφει και να ισχυριζεται ό,τι του κατεβασει η γκλαβα του?
    Ποιο σταδιο παρακμης διερχεται αραγε τουτος ο τοπος, όταν δημαγωγοι-δημοσιογραφοι σαν και τουτον του παροντος αρθρου, προβαλουν ελευθερα με συκοφαντικες αναληθειες που σπαζουν κοκκαλα τις πολιτικες τους προτιμήσεις και εζυπηρετουν ετσι τα κομματικα τους συμφεροντα?
    Τι άλλο καλιτερο και πατριωτικο θα μπορουσε να κανει ο κ. Καμμενος από το να αποδεχθεί μια συγκυβερνηση με τον κ. Τσιπρα σε τουτη τη συγκυρια που βρισκοταν και βρισκεται η χωρα μας και που προεκυψε στη περιοδο πριν του 2015 με τα γεγονοτα και τις περιστάσεις εκεινης της χρονικης περιοδου? Στην παρούσα πολιτική υπάρχουν μηπως άλλες λύσεις που δεν τις επεδιωζε ο κ. Τσιπρας ?
    H ιστορια θα καταγραψει με μπολικο μελανι τη σταση του Κουλη, που αποριπτει τη συμμετοχη του στη κυβερνηση Τσιπρα και ζητα με εμμονη σαν και τον πατερα του αλλοτε εκλογες και μονο εκλογες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τσιπρας ειχε την δυνατοτητα να επιλεξει για συνεργασια την Γεννηματα τον Θεοδωρακη ακομη και τον Λεβεντη
    προτιμησε τον ακροδεξιο λαικιστη και νουμερο Καμμενο γιατι γνωριζει οτι για την καρεκλα θα κανει χιλιαδες κωλοτουμπες
    παντως εγω που τον στηριξα τον Αλεξη οταν ειδα την αφυσικη αυτη συνεργασια τον εγκατελειψα τωρα δαγκωτο ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά