Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Συντροφικά «μαχαιρώματα» για τα… μάτια του κόσμου στον ΣΥΡΙΖΑ! Η ΑΥΓΗ «τα χώνει» για τον διορισμό Παππά στον ΟΑΣΘ

Η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, στη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ, εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και κατακραυγής στα social media.
Ωστόσο, όπως φαίνεται, διχάζει και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο κεντρικός αρθρογράφος της εφημερίδας- οργάνου του κυβερνώντος κόμματος Θανάσης Καρτερός υποστηρίζει ότι «ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ».


Και εξηγεί ο αρθρογράφος: «… Πέμπτον. Παρ’ όλα αυτά, ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ. Σοβαρό λάθος, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί πρόκειται για πολιτική επιλογή. Και στις πολιτικές επιλογές παίρνονται υπόψη κι άλλα πράγματα, εκτός από το βιογραφικό και τις δυνατότητες του υποψηφίου. Οι συσχετισμοί, οι αντιδράσεις, η εντύπωση, η εικόνα, ο αντίπαλος. Αν τα αφαιρέσουμε αυτά, τότε πέφτουμε ή στο αμάρτημα της άγνοιας ή στο λάκκο της αλαζονείας».
»Έκτον, πολλά θα ειπωθούν ακόμα, αλλά ένα έχει σημασία. Να αποδειχθεί ο Στέλιος εξαιρετικά καλός. Γιατί μόνο ως εξαίρεση, λόγω εξαιρετικών προσόντων και εξαιρετικών αποτελεσμάτων, θα πειστεί ο καμένος στον παλιό χυλό κόσμος, που φυσάει και το γιαούρτι του Μαξίμου, πως αν και Παππάς, καλώς χρίστηκε και ζευγάς…».
Ο αρθρογράφος, πάντως, πριν καταλήξει σε αυτόν τον επίλογο, έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει ότι «η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί» περί οικογενειοκρατίας και ρουσφετιών, ενώ περιγράφει με τα καλύτερα λόγια τον νέο επικεφαλής του ΟΑΣΘ, λέγοντας πώς «ο Στέλιος Παππάς είναι υπεράνω υποψίας. Από κάθε άποψη. Αγωνιστική, επαγγελματική, ηθική».
 https://thecaller.gr/

2 σχόλια:

  1. Ο τίτλος '' ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς'', ισοδυναμεί με 10 μεταπτυχιακά του Χάρβαρντ, της Οξφόρδης και του MIT
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα δίνεται ενα νεο πτυχίο που ονομάζεται ΙΣΑ "Ιστορικό Στέλεχος της Αριστεράς". Οποιος αποκτά τέτοιο πτυχίο έχει ιδιαίτερες ικανότητες οι οποίες υπερβαίνουν το επίπεπεδο Masters και Ph.d (Δοκτορά) και διορίζεται χωρίς καμία διαδικασία αξιολόγησης σε οποιαδήποτε θέση επιθυμεί!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά