Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Η αθλιότητα θα καταρρεύσει

Ψεύτες, υποκριτές και άθλια υποκείμενα στην κυβέρνηση.

O Πάνος Καμμένος ήταν αυτός που έδιωξε τον Νίκο Φίλη. Όπως θα θυμόμαστε ήταν αυτός που με… δάκρυα στα μάτια είχε πει στον αρχιεπίσκοπο πως είναι έτοιμος να παραιτηθεί και να ρίξει την κυβέρνηση για την ορθοδοξία. Καμμένος και Ιερώνυμος «έφαγαν» τον ανεκδιήγητο πρώην υπουργό Παιδείας.
Ο υπουργός Άμυνας χθες βγήκε να πει ότι είναι αντίθετος με όσα υποστηρίζει ο Βούτσης για τη θρησκεία των Ελλήνων. Και με την Ορθοδοξία και με τον Τσίπρα μέχρι το τέλος δηλαδή, όσο κι αν αυτό το σχήμα είναι οξύμωρο.
Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΕΛΛ κι ότι ο Καμμένος είναι οργισμένος με τον Τσίπρα για την ακροαριστερή ατζέντα ορισμένων στελεχών τύπου Βούτση. Ο καημένος ο Πάνος αισθάνθηκε σαν… διακορευθείσα κόρη που του ήρθε από τον αριστερό συνέταιρο και δεν… το περίμενε. Και γι’ αυτό διαχώρισε τη θέση του ως γνήσιος δεξιός, συντηρητικός, πατριώτης και Χριστιανός πολιτικός. Και όλοι μαζί οι ψεκασμένοι κλαίνε και οδύρονται:
«Πώς το ’κανε αυτό ο σύντροφος Βούτσης; Πώς μίλησε έτσι για την θρησκεία μας;».
Βρε δεν ντρεπόμαστε λίγο. Μια κακοστημένη παράσταση είναι στην οποία ο καθένας έχει το ρόλο του. Ο Τσίπρας είναι ο υποβολέας, ο Βούτσης έγινε ο παπαγάλος της κυβέρνησης και της αριστεράς και ο Καμμένος έγινε ο… από μηχανής θεός που έρχεται να σώσει την Ελλάδα από τους κακούς, άθρησκους και ανθέλληνες αριστερούς. Ένας Καμμένος… Ζορό της Ορθοδοξίας με λίγα λόγια σ΄ αυτήν την παράσταση της οποίας η ΝΔ δεν πρέπει να γίνει θεατής. Με καραγκιοζιλίκια δεν πρέπει να ασχοληθεί, ούτε να παγιδευτεί στην αθλιότητα που έστησαν.
Τα δυο συνεταιράκια έφτιαξαν ένα σχέδιο σε στυλ «ο καλός και ο κακός μπάτσος». Ήτοι ο ΣΥΡΙΖΑ θα απευθύνεται στο αριστερό του ακροατήριο και σε ορισμένους κεντρώους που νομίζουν ότι μεταρρυθμίζουν τη χώρα αλλάζοντας την… Παναγία στη θρησκεία των Ελλήνων.
Και οι ΑΝΕΛΛ που έρχονται να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, απευθυνόμενοι στο δεξιό ακρoατήριο λέγοντάς τους: «Εμείς είμαστε εδώ για σένα φίλε δεξιέ ψηφοφόρε. Κρατάμε το… Ρούπελ της Ορθοδοξίας, ψήφισέ μας και θα σου αποδείξουμε ότι είμαστε πράγματι το δεξιό χέρι του χτυπημένου Αλέξη».
Σε διπλό ταμπλό παίζουν οι τύποι κι εμείς τσιμπάμε από τις δήθεν διαφωνίες και συγκρούσεις τους. Στημένη υπόθεση που μπορεί να κρύβει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και γι’ αυτό ο καθένας από τους δύο «μαντρώνει» τους οπαδούς του.
Ο Τσίπρας ξαναγίνεται ο αριστερός ηγέτης που αφήνει πίσω του τα μνημόνια και ο Καμμένος ο ήρωας της δεξιάς που υπερασπίζεται την πατρίδα, την οικογένεια, τη θρησκεία.
Ψεύτες, υποκριτές και άθλια υποκείμενα στην κυβέρνηση. Όταν η χώρα έχει ανάγκη από ώθηση για να αφήσει πίσω της την καταστροφή έρχονται μερικοί λοβοτομημένοι αριστεροί και δεξιοί να κάνουν παιχνίδι και να βάλουν τη δική τους ατζέντα. Δεν θα τους αφήσουμε να παίξουν με το μυαλό μας. Δεν είναι τόσο έξυπνοι για να νομίζουν ότι θα τη γλιτώσουν κι αυτή τη φορά.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά