Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Από το Grinvest στα... τσακίδια

Η ανάρτηση του Καρανίκα για την Eldorado Gold, το στα… τσακίδια που τους έστειλε, σε πλήρη αντιδιαστολή με το…Grinvest που ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός, δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει. Δεν είναι μια προσωπική άποψη ενός μπάρμαν που γράφει ό,τι γουστάρει στο facebook και στη συνέχεια κατεβάζει την ανάρτηση. Είναι, καλώς ή κακώς πρωθυπουργικός σύμβουλος, πληρώνεται από τον ελληνικό λαό, μισθό και υπερωρίες. Προφανώς παίρνει μέρος σε κρίσιμες συσκέψεις, διαμορφώνει τον κυβερνητικό σχεδιασμό, λαμβάνει αποφάσεις, ενδεχομένως έχει και γραμματέα και συμβούλους.
Είναι θεσμικός, και επίσημα, ο ρόλος του γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέχει τι λέει και τι γράφει καθώς αυτά χαρακτηρίζουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό που τον εμπιστεύεται.
Ωστόσο, ο Καρανίκας, στη θέση αυτή, με τις θέσεις που κατά καιρούς έχει δημοσιοποιήσει δεν είναι κάτι τυχαίο. Δεν είναι ένα σύμπτωμα που καταπολεμιέται, ούτε μια…
γρίπη σε έναν υγιή οργανισμό που παίρνεις φάρμακα και την αντιμετωπίζεις. Ο Καρανίκας είναι εκεί γιατί αξίζει να είναι σε μια κυβέρνηση που διακρίνεται από… τσογλανισμό.
Μια παρέα ανεγκέφαλων, ανόητων, εμμονικών, ιδεοληπτικών αριστερών εκμεταλλεύτηκε την κρίση και πήρε την εξουσία πουλώντας ελπίδα και όνειρα. Οδήγησε τη χώρα ένα βήμα πριν από τον όλεθρο, έκανε την κωλοτούμπα του αιώνα χωρίς αιδώ και συνεχίζει να κυβερνά χωρίς ντροπή. Κυβερνά και προκαλεί, ηγείται μιας χώρας που χρειάζεται όσο ποτέ μια ήρεμη, υγιή, σταθερή διακυβέρνηση που δεν θα βασίζεται στους διάφορους Καρανίκες.
«Τα τσογλάνια στην εξουσία», θα μπορούσε να πει κανείς. Από την εποχή που ούρλιαζαν μέσα στη Βουλή και στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, μαζί με τη Χρυσή Αυγή, μέχρι την ανάληψη της εξουσίας. Από τότε που χαρακτήριζαν γερμανοτσολιάδες και προδότες τους πολιτικούς τους αντιπάλους και τους απειλούσαν με κρεμάλες μέχρι το χθεσινό γλείψιμο του Τσίπρα στο συνεταιράκι του, τον ψεκασμένο Πάνο. Παρόμοιες συμπεριφορές που αναδεικνύουν τον εκτσογλανισμό της πολιτικής ζωής, έχουμε δει κι άλλες φορές, όχι μόνο από τον Καρανίκα. Αλλά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και από υπουργούς του.
Όχι, δεν είναι σύμπτωμα ο πρώην μπάρμαν, είναι βασικός εκπρόσωπος της «δρακογενιάς» που κυβερνά. Είναι η «ουρά» του Τσίπρα, του Παππά, του Σκουρλέτη, του Σταθάκη και όλων εκείνων που διαλύουν τη χώρα μέρα με τη μέρα.
Άντε, ας βγει τώρα ο Καρανίκας να πει «στα τσακίδια Ελληνικό» να τελειώνουμε με το μύθο της αριστεράς περί ανάπτυξης και επενδύσεων.
antinews.gr

2 σχόλια:

  1. η τσογλαναρια του Μαξιμου
    τι ψηφισατε μωρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην αγανκτείς φίλε, η Ελλάδα τελείωσε. Εκφράζεται πλέον σπό τους Καρανίκες κλπ.Ακουσες τι είπε ο Πρωθυπουργος στην Θεσσαλινίκη. Οποιος έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία είναι ύποπτος! Αρα πρέπει να ύπερφολογίσουμε αυτόν τον μαλάκα για να πληρώνουμε τους έντιμους, αργόσχολους και ανίκανους Καρανίκες. Αυτό λέγετσι δημοκρατία και ευνομούμενη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά