Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Έκανε σύσκεψη η Περιφέρεια πριν 9 μέρες και δήλωνε έτοιμη για πλημμύρες!


Στις 6 Νοεμβρίου συγκεντρώθηκαν οι υπεύθυνοι για να διαπιστώσουν ότι είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα! - Σήμερα μετράμε  13 νεκρούς...

Σοβαρότατες ευθύνες των αρμοδίων για τη σημερινή τραγωδία με νεκρούς στη Δυτική Αττική προκύπτουν από το γεγονός ότι μόλις 9 μέρες πριν η Περιφέρεια Δυτικής Αττικής δήλωνε απόλυτα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει πλημμυρικά φαινόμενα στη συγκεκριμένη περιοχή!
Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr στις 6 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του (ΣΟΠΠ) Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Βασιλείου, ο οποίος τόνισε ότι “οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις επερχόμενες συνθήκες της Χειμερινής Περιόδου” ενώ διαπιστώθηκε ότι

“η στενή συνεργασία των αρμόδιων φορέων θα θωρακίσει  κατάλληλα την περιοχή ενόψει της αντιπλημμυρικής και αποχιονιστικής περιόδου”.
Αποκλειστικό θέμα της συνεδρίασης αυτής υπήρξε ο συντονισμός και η προετοιμασία του τοπικού συστήματος πολιτικής προστασίας για την καλύτερη θωράκιση της περιοχής. “Ενόψει της αντιπλημμυρικής και αποχιονιστικής περιόδου, όλοι οι συμμετέχοντες φορείς τόνισαν ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα για να συνδράμουν στις κοινές προσπάθειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των επιχειρησιακών δυνάμεών τους”, αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, που εξέδωσε η Περιφέρεια Αττικής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, κα. Ι. Τσούπρα, ο προϊστάμενος Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, ο κος Ευ.Δαβάκης, ο προϊστάμενος ΠΕ Δυτικής Αττικής Ι.Λειβαδάρος, εκπρόσωποι των Δήμων Ελευσίνας, Μεγάρων, Ασπροπύργου, Μάνδρας- Ειδυλλίας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας, του Στρατού, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, της ΕΥΔΑΠ, της ΕΜΥ, του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου, κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά