Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Έτσι πολεμά τη διαπλοκή στα media ο Αλέξης ο αριστερός

Ευτυχώς, επικράτησε η λογική και η επιβίωση και ο Πάνος Καμμένος δεν πήγε να κόψει την κορδέλα στο κανάλι Ε που παρέλαβε και επίσημα ο Ιβάν Σαββίδης. Αν και προκάλεσε εντύπωση η παρουσία ενός κορυφαίου υπουργού σε μια επιχειρηματική εκδήλωση, δεν θα πρέπει να μας παραξενεύει. Ο εκλεκτός της κυβέρνησης επιχειρηματίας, που έχει δηλώσει ΣΥΡΙΖΑ μέχρι θανάτου, αφού εξυπηρετεί τα συμφέροντά του ο Τσίπρας, ήταν δεδομένο ότι θα έχει τη στήριξη και του Καμμένου.
Είναι γνωστές οι αγαστές σχέσεις που έχουν σχεδόν όλα τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης με τον Ρωσοπόντιο επιχειρηματία και είναι πολύ προκλητική η ξεκάθαρη διαπλοκή για την οποία κανείς δε μιλά. Ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να πάει στο κανάλι Ε και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό. Όπως δεν είναι καθόλου τυχαίες οι κινήσεις που κάνει η κυβέρνηση, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παππά, για τη συγκρότηση ενός
φιλοκυβερνητικού μετώπου από εφημερίδες,sites και τηλεοράσεις. Ήδη, εκτός από το Ε ο συνεταίρος του Σαββίδη, αλλά και του Μπόμπολα που φέσωσε τις τράπεζες με 160 εκατ., ο Δημήτρης Μάρης, ετοιμάζεται να μπει και στο χώρο της τηλεόρασης κατοχυρώνοντας το σήμα 24mediaTV.
Αλλά η παρουσία Καμμένου είναι απλά η επισφράγιση της διαπλοκής. Άλλωστε, μην ξεχνάμε την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ και το χάρισμα μερικών δεκάδων εκατομμυρίων στον Ιβάν Σαββίδη, με προκλητική τροπολογία που ψήφισαν οι Συριζαίοι και οι ψεκασμένοι στη Βουλή.
Και μην ξεχνάμε την υπόθεση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης το οποίο πέρασε στα χέρια κοινοπραξίας με συμμετοχή του Ιβάν Σαββίδη, που όμως, ήδη υπάρχουν καταγγελίες για αδιαφάνεια στη διαδικασία. Μόλις πριν από δύο ημέρες ο Αμερικανός πρέσβης, Τζ. Πράιατ, φανερά ενοχλημένος, σε μια ομιλία του άφησε ξεκάθαρα να φανεί ότι δεν ξέρουμε από πού προέρχονται τα κεφάλαια που δόθηκαν για τον ΟΛΘ, υπονοώντας περίεργες διαδικασίες και συναλλαγές από τον Σαββίδη. Είναι ολοφάνερη η ενόχληση της Ουάσιγκτον από την εξόφθαλμη προσέγγιση της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου στον Ιβάν Σαββίδη, και είναι σίγουρο ότι θα έχουμε εξελίξεις το επόμενο διάστημα.
Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Σαββίδης ευλόγησε τον Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον «Πούτιν της Ελλάδας» και ήρθε σε ανοικτή ρήξη με τη ΝΔ. Και να θυμίσουμε ότι ο ρωσοπόντιος επιχειρηματίας μπορεί να μην ξέρει ή να κάνει ότι δεν ξέρει γρι ελληνικά, αλλά κινείται πολύ έντονα στο παρασκήνιο και πολλοί μιλούν για ενεργή συμμετοχή του στην πολιτική. Είτε με το να μπει αυτός μπροστά είτε με τον να βάλει αχυρανθρώπους σε ένα νέο κόμμα. Κι από τέτοιους έχουμε πολλούς και δεξιά και αριστερά.
Το κανάλι Ε πέρασε στα χέρια του Σαββίδη από τον επιχειρηματία Βρυώνη με αδιαφανείς διαδικασίες. Μεταξύoffshoreεταιρειών με έδρα την Κύπρο, με στελέχη των εταιρειών αυτών που είναι ξεκάθαροι αχυράνθρωποι και ποιος ξέρει τι άλλο. Και είναι σίγουρο ότι το κανάλι αυτό θα μετατραπεί σε μια νέα… ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ, πιο δυναμική ώστε να προωθήσει το κυβερνητικό έργο και τον ίδιο τον Τσίπρα, στην πορεία προς τις εκλογές.
«Είναι απίστευτο στην Ελλάδα να μην αφήνουμε την κυβέρνηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια», ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης στην ομιλία του στους εργαζόμενους. Και προφανώς ήθελε να τους πει «στηρίξτε με κάθε τρόπο τον Τσίπρα γιατί τα συμφέροντά μας είναι εδώ».
Έτσι πολεμά τη διαπλοκή στα mediaο Αλέξης ο αριστερός. Με τον Μπόμπολα στο παρασκήνιο, με τον Μάρη στο προσκήνιο, με στοιχηματζίδικα λεφτά, με τον Ιβάν Σαββίδη να τα δίνει όλα για να κάνει μπίζνες στην Ελλάδα και να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, με περίεργες υποθέσεις και καταγγελίες για λαθρεμπόριο τσιγάρων. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά