Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Επί Τσίπρα έχουμε μία άλλης μορφής ιδιότυπη 21η Απριλίου


Έχει χαθεί πλέον το σύνολο της εθνικής κυριαρχίας και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε εθνικές παραχωρήσεις και αλλαγές συνόρων.

Οσμή αποσύνθεσης και διάλυσης στο χώρο της Δικαιοσύνης. Οι αρμοί του κράτους διαλύονται. Ο Πρόεδρος του ΣτΕ παραιτήθηκε μετά από παραβίαση του απορρήτου της διασκέψεως της Ολομέλειας του Δικαστηρίου και για λόγους ευθιξίας.
Παραιτήθηκε αφού πρώτα κρίθηκαν συνταγματικές οι περικοπές Κατρούγκαλου στις συντάξεις. Όσα είπε ο κος Νίκος Σακελλαρίου προβληματίζουν παρά το γεγονός ότι τα όργανα της κυβέρνησης, όπως η Αυγή, σημειώνουν ότι έχει όψιμη ευαισθησία για τους συνταξιούχους.
Είτε όψιμη, είτε δικαιολογημένη η ευαισθησία του κου Σακκελαρίου αποκαλύπτει ότι οι δυνάμεις κατοχής, έχοντας ως πιόνι της συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρούν σε πλήρη εξαθλίωση του κοινωνικού συνόλου.
Βέβαια, η παραίτηση του κου Σακελλαρίου έρχεται λίγες μέρες
προτού λήξει η θητεία του αλλά είτε καθυστερημένα είτε όχι τα λόγια του και όσα είπε αποδεικνύουν ότι τα μνημόνια και οι κουίσλινγκς των Αθηνών, εκείνοι που με άκρατο δοσιλογισμό τα υπηρέτησαν, κατέλυσαν το Σύνταγμα και επέβαλαν την επικυριαρχία των οικονομικών δυνάμεων κατοχής επί όλων των θεσμών.
Ζούμε σε χώρα στην οποία η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία και καμία σημασία.
Φίλες και φίλοι, η πρωθυπουργία Τσίπρα και γενικά ο πολιτικός κόσμος που ψήφισε μνημόνια, οδηγεί την κοινωνία και την οικονομία σε πλήρη διάλυση και τη χώρα σε διαμελισμό. Είμαστε σε μη αναστρέψιμη πορεία αν λάβουμε υπόψη μας όσα επαγγέλλεται και η αντιπολίτευση και γενικά η στάση των πολιτικών παραγόντων έναντι των εντολών που δίνει το Βερολίνο και οι γερμανοκρατούμενες Βρυξέλλες. Μπορεί η κυβέρνηση μετά την παραίτηση Σακελλαρίου να επιτίθεται εναντίον του και να λέει ότι όψιμα χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους Συνταξιούχους, ωστόσο πρέπει να σκεφτεί κανείς τη στάση του ΣτΕ σε μια σειρά από θέματα. Το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο αντιστάθηκε σε μια σειρά πολιτικών αποφάσεων Τσίπρα – Καμμένου που ισοπέδωναν τους πολίτες.
Όσα σας έλεγα στο παρελθόν για τις πιέσεις προς την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη από τη σούπερ μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, όσα σας έλεγα σε προηγούμενες εκπομπές μου για τις φράξιες στο χώρο της Δικαιοσύνης και για τις επιθέσεις του Μαξίμου εναντίον της, αναδεικνύονται πλέον με την παραίτηση του κου Σακελλαρίου. Το επισήμανε χθες και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου ο κος Βερβεσός.
Την ίδια ώρα, που υπάρχει πλήρης πολιτική και κυβερνητική αποσύνθεση της κατοχικής μνημονιακής κυβέρνησης, οι εφημερίδες υποστηρίζουν ότι η ΑΑΔΕ σχεδιάζει κατασχέσεις σε 6 στους 10 οφειλέτες και άνοιγμα θυρίδων με στόχο να εισπράξει 2,8 δις ευρώ από παλιές φορολογικές οφειλές και το 24% των νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών που θα δημιουργηθούν. Θα ανοίγουν εύκολα όλες οι τραπεζικές θυρίδες και θα κατάσχεται το περιεχόμενό τους. Επιδιώκεται η είσπραξη 36,26 δις σε φόρους από τους οποίους 10,1 δις θα προέλθουν από το ΦΠΑ. Το σχέδιο προβλέπει την εκτέλεση 1.000 ελέγχων σε μεγάλες επιχειρήσεις και σε πρόσωπα με μεγάλο πλούτο. Συνολικά όπως γράφεται θα διενεργηθούν 190.000 φορολογικοί και τελωνειακοί έλεγχοι το 2018!
Όπως αντιλαμβάνεστε όλο αυτό το πολιτικό και οικονομικό σκηνικό θα αδειάσει τη χώρα. Επί Τσίπρα έχουμε μία άλλης μορφής ιδιότυπη 21η Απριλίου, μια άλλης μορφής ιδιότυπη δικτατορία, η οποία δεν έχει να κάνει με καμία λαϊκή δικαιοσύνη αλλά με τη συγκομιδή χρημάτων που προορίζονται για τα γερμανικά ταμεία. Το χρέος παραμένει στο ίδιο επίπεδο, δεν έχει υποστεί κανένα έλεγχο, δεν έχει πιστοποιηθεί πως, από πότε και με τι πανωτόκια χρωστάμε 330 δις, έχει χαθεί πλέον το σύνολο της εθνικής κυριαρχίας και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε εθνικές παραχωρήσεις και αλλαγές συνόρων.
Το 56% του κόσμου ζητάει εκλογές ΤΩΡΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue. Ο Τσίπρας αγκαλιάζει το Ζάεφ παίζοντας βρόμικο παιχνίδι στην υπόθεση του Μακεδονικού και αυτό όχι για να λύσει το θέμα αλλά για να παραμείνει λίγο καιρό ακόμη πάνω στην καρέκλα. Ο Μητσοτάκης δείχνει σε όλα μέτριος, μνημονιακός και απλά ασκεί ελεγχόμενη αντιπολίτευση, ιδιαίτερα συγκρατημένη υπακούοντας πλήρως σε ό,τι λένε οι κατοχικές δυνάμεις. Πιθανολογώ ότι αν ο Τσίπρας δώσει πράσινη κάρτα προένταξης υπό όρους, αλλά χωρίς να πάρει τίποτα, στα Σκόπια θα ακολουθήσει ο Κυριάκος καθοδηγούμενος από το Βερολίνο και τους ενδιαφερόμενους να εντάξουν τα Σκόπια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.
Ήδη μιλάνε για μια συμφωνία που θα δεσμεύει μελλοντικά τα Σκόπια για αλλαγή του Συντάγματος. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μεγάλη προδοσία, αφού τα Σκόπια ουδέποτε στο μέλλον θα απαλείψουν τα αλυτρωτικά συνταγματικά εδάφια και φυσικά ποτέ δεν θα φύγουν από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Χθες οι Τούρκοι εξευτέλισαν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής, αφού είχε προηγηθεί το επεισόδιο με το Μητσοτάκη και τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Εκεί στις φυλακές της Αδριανούπολης και την δει τους δύο όμηρους αξιωματικούς μας. Τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια και τη ζώνη και τον πέρασαν από ειδικό σκάνερ ίριδας ματιού.
Η χώρα διαλύεται και με ευθύνη των δημοσιογράφων που δεν ξεσηκώνουν τον κόσμο και τον διατηρούν παθητικοποιημένο.
Ταυτόχρονα με Τούρκους και Σκοπιανούς προκαλούν και οι Αλβανοί. Βλέπουν ότι η κυβέρνηση στην Αθήνα είναι ασήμαντη και οδηγεί τον ελληνικό λαό σε ισοπέδωση και ταπείνωση.
Γ. Τράγκας- www.crashonline.gr

3 σχόλια:

  1. Αφου λοιπον κ. κονδυλοφορε διαπιστωνεις με τοσο πατριωτικο μενος, με τοση επιθετική ορμή κι οργή, οτι τα σύνορα μας διακινδυνευουν γιατι δεν συνηγορεις με τα τοσο βαθυστοχαστα σχολια σου για ένα πολιτικο μόρφωμα, μια συνεργασια της ΝΔουλας με το κυβερνητικο κομμα του κ. Τσιπρα ωστε να εχουμε μια κοινη γραμμη στην εξωτερικη πολιτικη και να ξερουμε για που τραβαμε και πως θα αντιδράσουμε?
    Τι καθεσαι και τσαμπουνας μουρλαμάρες, αραδειαζεις κινδυνους και συνθετεις σεναρια αφανισμου μας αδρωτος, χωρις να λες μια λεξη για το πως και με τι τροπο θεωρεις ότι πρεπει να προετοιμαζομαστε για την αντιμετωπηση μιας τέτοιας σοβαρης κατάστασης? Νοείται ότι εισαι διανοουμενο προσωπο κι εχεις νιονιο αρκετο για να γραφεις τακτικα εδώ περα τετοια σοφα παραγγέλματα και σαλπισμάτα !! Η εντυπωση παντως που κανεις είναι εδω είναι ότι εισαι μολυσμενος κι εκπαιδευμενος από νωρισ στη διαπλοκη με μοναδικο επαγγελμα πολιτικο λαμογιο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο πλησιαζει το τελος τους τοσο γινονται και πιο επιθετικοι
    αν παντως πουλησουν την Μακεδονιά μας μονο ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Οι Μακεδονικες ενώσεις να λουστούν το νταουλιερη που ψήφισαν δύο φορές. Δημοκρατία έχουμε. Αριστερός κουμουνιστής με ότι συνεπάγεται αυτό ήταν ο Αλέξης και πριν τις εκλογές ...τότε που οι Μακεδόνες τον ψήφισαν δις. Στα αυγά σας τωρα

    Για ένα ΕΝΦΙΑ για ένα αδειανό πουκάμισο ψηφίσατε ένα εθνομηδενιστικό αριστερό μόρφωμα, το Σύριζα, για κυβέρνηση. και εναν αγραμματο καταληψια για πρωθυπουργο ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά