Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Το βρώμικο παιχνίδι Τσίπρα για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι παίζεται στα διπλωματικά παρασκήνια σε βάρος της Μακεδονίας. Σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε και με όσα διαβάζουμε, η κυβέρνηση πάει να κλείσει μια διεθνή συμφωνία με τα Σκόπια, πάει να στήσει μια δήθεν ιστορική συνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ, επιδιώκουν να περάσουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη και αργότερα, ουσιαστικά να δύνανται να ανακαλέσουν τις υπογραφές τους, χωρίς όμως να ανακαλείται και η ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.
Όλα αυτά που λέει ο περίφημος υπουργός Εξωτερικών για το erga omnes και τις αλλαγές στο αλυτρωτικό Σύνταγμα των Σκοπίων, φαίνεται ότι ο Τσίπρας τα παζαρεύει προκειμένου να πάρει ανταλλάγματα στο θέμα της παράτασης των περικοπών στις συντάξεις και το αφορολόγητο.
Πάνε να βρούνε μία συμφωνία που θα χρησιμοποιηθεί ως
διαβατήριο για να περάσουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη και μετά να μπορούν να αθετήσουν τις υπογραφές τους.
Θα είναι ιστορικά υπεύθυνοι και μειοδότες τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Κοτζιάς αν συμβεί κάτι τέτοιο σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων.
Η κυβέρνηση καταρτίζει στα παρασκήνια μαζί με τα Σκόπια μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει ρήτρα διεθνούς ευθύνης. Δηλαδή αν δεν υλοποιήσουν τα απαραίτητα βήματα οι Σκοπιανοί να μπορούμε να την ακυρώσουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγουν από το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη αν δεν τα κάνουν.
Αν συμβεί πρόκειται για απάτη και προδοσία. Όλοι οι διεθνολόγοι λένε ότι αν τα Σκόπια ενταχθούν στο ΝΑΤΟ αλλά παραβιάσουν τη συμφωνία και δεν αλλάξουν συνταγματική ονομασία στο εσωτερικό τους, δηλαδή δεν εφαρμόσουν το erga omnes και δεν αποδεχθούν ότι εσωτερικά οι κάτοικοι θα λένε gorna macedonia – δηλαδή ΆΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά θα συνεχίσουν με το Δημοκρατία της Μακεδονίας, θα είναι υπόλογα στη διεθνή κοινότητα αλλά δεν επηρεάζεται η θέση τους, ούτε στην Ατλαντική Συμμαχία, ούτε στο ΝΑΤΟ. Μάλιστα, επειδή οι Βρυξέλλες, οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί θέλουν αυτό να περάσει και να ψηφιστεί από τα δύο κοινοβούλια, ζητάνε αυτό να γίνει με 180 τουλάχιστον ψήφους. Για αυτό πιέζουν το Μητσοτάκη, επειδή φοβούνται την αντίδραση της ελληνικής αντιπολίτευσης. Προσέξτε: οι Σκοπιανοί μπορεί αυτό να το πάνε σε δημοψήφισμα, αλλά όχι ο Τσίπρας.
Πάντως, στη συνέντευξη που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον ΑΛΦΑ αποκάλυψε και επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Τσίπρας κινείται προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή να πουλήσει έτσι στην ψύχρα την ξακουστή Μακεδονία! Να στήσει μία συμφωνία που αργότερα θα είναι σε βάρος της Ελλάδος, αφού θα ενταθούν οι αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπίων.
Θα δούμε που πάει, να είστε σε επαγρύπνηση!
Την ίδια ώρα, που οι φίλοι μας και οι σύμμαχοί μας – κακά τα ψέματα- μεθοδεύουν βήμα βήμα την αλλαγή συνόρων και 100% υπάρχουν σχέδια για αναδιανομή εδαφών στην περιοχή μας, όλοι λένε ότι το μνημόνιο τελειώνει και στη θέση του έρχεται ένα εργαλείο ενισχυμένης εποπτείας. Μιλάμε για δρακόντεια εποπτεία, την οποία μας φέρνει ο πολιτικός απατεώνας μιλώντας για Αυγουστιάτικη δραπέτευση.
Τα αριστερά παλικάρια κόβουν έως και 350 ευρώ σε όλες τις συντάξεις. Οι ένστολοι ζητάνε την άρση ασυλίας του Χουλιαράκη και την παραπομπή του σε ειδικό δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος από πρόθεση, καθώς αρνείται να σταματήσει την παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης από τις συντάξεις, η οποία έχει κριθεί αντισυνταγματική από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Ο κος Πετρόπουλος κυνικά ομολόγησε ότι θα τις μειώσει μόνο 200 ευρώ αλλά η πραγματικότητα είναι ότι θα τις πετσοκόψουν έως και 350 ευρώ. Ο κος Πετρόπουλος επιβεβαίωσε ότι το 25% των συντάξεων θα μειωθεί από 1/1/2019.
Γ. Τράγκας- www.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά