Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Ξετσίπωτοι δημαγωγοί και ελεεινοί ψεύτες

Λίγη ντροπή.
Λίγη ντροπή. Λίγος σεβασμός απέναντι σε ανθρώπους οι οποίοι ναι μεν έκαναν το λάθος να σας ψηφίσουν, αλλά το έκαναν γιατί πίστεψαν σε αυτά τα ανείπωτα ψέματα που όμως εσείς τα είπατε. 
Έκαναν το λάθος να σας ψηφίσουν γιατί στην απελπισία τους θεώρησαν ότι εσείς θα είστε η λύση του προβλήματος. Και σήμερα σας βλέπουν να τους δημιουργείτε κάθε μέρα κι ένα καινούργιο πρόβλημα. Έκαναν το λάθος και σας πίστεψαν, θεωρώντας ότι πρεσβεύετε κάτι νέο.Και τελικά είστε ποτισμένοι με ό,τι σάπιο και δυσώδες κυκλοφόρησε ποτέ στην πολιτική πιάτσα. Έκαναν το λάθος και σας ψήφισαν, πιστεύοντας στα μεγάλα λόγια περί του μεγάλου ΟΧΙ απέναντι σε μια Ευρώπη δανειστών, τοκογλύφων και τραπεζιτών.
Σήμερα πλέον, τους αποδείξατε περίτρανα οτι είστε το πιο πειθήνια τσιράκια, ανδρείκελα που σας νοιάζει μονο η καρέκλα. Εκαναν το λάθος να σας ψηφίσουν, πιστεύοντας ότι
θα χτυπήσετε τη διαπλοκή. Σήμερα αποδεικνύετε ότι το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν να χτίσετε την απολύτως δίκη σας διαπλοκή.  
Έκαναν το λάθος και σας ψήφισαν. Κι εσείς τους στείλατε στην ουρά μιας τράπεζας, να ικετεύουν στον γκισέ για να μπορέσουν να "σηκώσουν" μόλις 60 ευρώ απο τη σύνταξη ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. Και μετά απο αυτόν τον εμπαιγμό, τους λέει σήμερα ο Κούλογλου ότι μετά τον Αύγουστο σας λύνονται τα χέρια για να δώσετε τη 13η σύνταξη.
 Έχετε άφθονο Τσίπρα και καθόλου τσίπα! Πώς θα δώσετε 13η σύνταξη; Με 12 κομμένες απο 200 ευρώ; Ή θα μιμηθείτε τον Ιησού Χριστό να κάνετε τα 2 ευρώ 5000; Κοροϊδία και προπαγάνδα. Τα μόνα που ξέρετε να κάνετε με επιτυχία. Αλλά όχι, όχι άλλο, ως εδω! Δεν έχετε πλέον ερείσματα.
Ο κόσμος, σας ήξερε από την καλή, σας έμαθε και απο την ανάποδη.Κάποτε κάποιοι ταύτισαν τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το μόνο που κέρδισε επάξια ως τίτλο τελικά, είναι η απόλυτη αποτροπή του Ανδρέα. Κατάφερε να γίνει το καλύτερο γκαρσόνι της Ευρώπης. Yes men, ανδρείκελο, υποτακτικό αντράκι, που κάνει δημόσιες σχέσεις για να τακτοποιηθεί την ημερα που η πρωθυπουργία θα αποτελεί παρελθόν.
Στα τσακίδια!
 Του Χρήστου Μυτιλινιού.-https://meaculpa.gr/

2 σχόλια:


  1. Εκει να πας εσυ ελεινε χαρτογιακα και αιδρωτο δημοσιγραφακι!
    Μαθατε μονο να ξεστοματε υβρεις και προσβολες , ξεφευγογοντας από τον κυριο δημοσιογραφικο σκοπο σας και το καθηκον σας,που είναι
    1.να πληροφορητε σωστα κι απροκαταλυτα γα το πως και με ποιες προηγουμενες κυβερνησεις πριν το 2015 φθασαμε στη χρεοκοπια και το τεραστιο εξωτερικο χρεος των 340 δισ Ευρω!!
    2. Να παρουσιαζετε νεους δυαλους και δυνατοτητες πως θα ξαναφτιασουμε τον τοπο μας ομαδικα και συνενοημενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά