Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ένας πολιτικός σε παράκρουση...

Αν άντεξε να δει κανείς χθες τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ θα διαπίστωσε μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Ένας λογικός άνθρωπος βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά όπως μίλησε θα… σκιάχτηκε όπως λένε και στα χωριά.
Ο άνθρωπος, και να μας συγχωρήσει ο θεσμικός του ρόλος, είναι στα όρια της παράκρουσης. Βρίσκεται ένα βήμα πριν από το Δαφνί όπου θα τον στείλουν εκεί για μεγαλοϊδεατισμό.
Έχει ξεφύγει κατά το κοινώς λεγόμενον και φαντασιώνεται ότι είναι ο… Μέγας Αλέξανδρος. Τώρα ο Βουκεφάλας αντιλαμβάνεστε ποιος θα μπορούσε να είναι στο υπουργικό συμβούλιο, και λόγω… όγκου.
Πριν από πολλά χρόνια είχαν κατηγορήσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ότι θεωρούσε εαυτόν ότι είναι ο απόλυτος άρχων. Είχε μείνει στην ιστορία τοL’etatcemois, δηλαδή «το κράτος είμαι εγώ».
Ακριβώς σ’ αυτό το όριο του αυταρχισμού βρίσκεται ο Τσίπρας με την υπόθεση της Μακεδονίας. Δήλωσε ότι
δεν θα κάνει δημοψήφισμα, ποιος αυτός που ξεφτίλισε τη χώρα με το δημοψήφισμα του 2015. Ο αριστερός που είναι υπέρ των δημοκρατικών διαδικασιών δε θα ρωτήσει το λαό για μια τόσο σημαντική ιστορική στιγμή για τη χώρα.
Και με μια μονογραφή θα αποφασίσει αυτός για όλους μας. Ούτε ο Ναπολέων Βοναπάρτης.
Δήλωσε ότι δεν φοβάται τα συλλαλητήρια. Ποιος αυτός που έκανε καριέρα κι έγινε πρωθυπουργός επειδή έβγαζε τους μπαχαλάκηδες στους δρόμους και μαζί μ’ αυτούς και χιλιάδες παραπλανημένους από το ψέμα Έλληνες.
Δήλωσε ότι ο Καμμένος έχει αρχές κι αξίες και δεν θα κάνει καριέρα ρίχνοντας την κυβέρνηση, όπως έκανε ο Σαμαράς. Αν είναι δυνατόν. Αρχές ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της ιστορίας; Αυτός που στις 17 Ιανουαρίου 2015, λίγες μέρες πριν από το έγκλημα του αιώνα με τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ, έλεγε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν αποφασίσει σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία;
Δήλωσε «ας μου κάνουν πρόταση μομφής», σε μια επίδειξη αλαζονείας μιας και ξέρει ότι ο κωλοτούμπας θα τον στηρίξει, μαζί με τα κωλοτουμπάκια του.
Χαρακτήρισε πολιτικούς τζογαδόρους όλους όσοι εκτός κυβέρνησης δεν στηρίζουν τη συμφωνία με τον Ζάεφ, αλλά δεν είναι πολιτικός απατεώνας ο Καμμένος που δεν συμφωνεί με την ονομασία των Σκοπίων.
Δήλωσε ουσιαστικά ότι τίποτε δεν τον ενδιαφέρει γιατί αυτόν θα τον κρίνει η Ιστορία. Άραγε μήπως συνομιλεί και μαζί της, έτσι για να επιβεβαιωθούμε ότι ο άνθρωπος είναι φοβιστικός; Ότι έχει πάθει κάτι;
Πρόκειται πράγματι για έναν πολιτικό σε παράκρουση. Που δυστυχώς κρατά τα ηνία της χώρας. Αν ο κ. Τσίπρας και η παρέα του έχουν αποτρελαθεί να πάνε σε τρελάδικο προτού κάνουν μεγάλη ζημιά στη χώρα. Αρκετή αυτή που έκαναν.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά