Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Δεν πιστεύει κανείς τον Πάνο Καμμένο

 Την ανοησία περί ανατροπής του πολιτεύματος ούτε οι βουλευτές του δεν την στήριξαν.
Μπορεί ο Πάνος Καµµένος να... κλαίει και να ολοφύρεται βλέποντας σενάρια συνωµοσίας για ανατροπή του πολιτεύµατος, φαίνεται ωστόσο πως δεν πείθει ούτε τους βουλευτές του.
Όσους, δηλαδή, του έχουν αποµείνει. Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε ακόµα και παρέµβαση εισαγγελέα για να διερευνηθούν τυχόν προπαρασκευαστικές ενέργειες ανατροπής του πολιτεύµατος, οι βουλευτές του ήταν αρκετά πιο συγκρατηµένοι. Θα περίµενε κανείς, µετά τις καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Αµυνας, οι βουλευτές του να βγουν µπροστά και να τον υποστηρίξουν σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ και σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.
Αντιθέτως, ούτε ένας δεν βγήκε στη Βουλή για να στηρίξει τα επιχειρήµατα του κ. Καµµένου.
Ακόµα και ο Κώστας Κατσίκης, το

πολιτικό γραφείο του οποίου δέχθηκε την επίθεση του «Ρουβίκωνα», στην οµιλία του στη Βουλή ήταν πολύ προσεκτικός. Ο κ. Κατσίκης µίλησε για άνανδρη και τροµοκρατική ενέργεια, απέφυγε όµως χαρακτηριστικά να αναφερθεί σε απόπειρα ανατροπής του πολιτεύµατος και στα άλλα γραφικά του αρχηγού του...

Ούτε καν για εκφοβισµό βουλευτών δεν µίλησε.
Όπως, φυσικά, δεν µίλησε για καµία απόπειρα ανατροπής του πολιτεύµατος ούτε ο έτερος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος τοποθετήθηκε στις συνεδριάσεις της Βουλής την εβδοµάδα που πέρασε.

Πηγή: https://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά