Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Κλείστε τ΄ αυτιά και σώστε την Ελλάδα!

Είναι ανούσιο πλέον να ασχολούμαστε με τα τερτίπια του Τσίπρα και της παρέας του. Είναι τόσο προβλέψιμοι που δεν αξίζει να σπαταλάς πια φαιά ουσία για να φανερώσεις στον λαό την πολιτική τους αγυρτεία.
Η προεκλογική φαρέτρα τους, όπως μας πληροφόρησε ο καθεστωτικός τύπος το Σαββατοκύριακο, δεν περιλαμβάνει κάτι το πρωτότυπο.
Σκανδαλολογία και παροχολογία μπας και τσιμπήσουν οι σανοφάγοι και διασωθούν οι κατσαπλιάδες. Έτερον ουδέν.
Το θράσος και ο φαρισαϊσμός των ολετήρων έχει αγγίξει άλλα επίπεδα, βρίσκεται σε άλλη διάσταση.
Μας λένε οι άθλιοι, ότι θα αυξήσουν τους μισθούς, θα επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις και θα μειώσουν τους φόρους. Αυτοί που αύξησαν τους φόρους, μείωσαν τους μισθούς και
έφεραν τον εργασιακό μεσαίωνα μέσω της εκ περιτροπής εργασίας και της μερικής απασχόλησης.
Μας λένε οι θεομπαίχτες, ότι δεν θα μειώσουν τελικά τις συντάξεις, όταν η πλειονότητα των Ευρωπαίων, πλην του Μοσκοβισί λόγω προσωπικών σκοπιμοτήτων, τους έχει πει να το ξεχάσουν.
Επιχειρούν μέσω μιας απίστευτης κυβερνητικής παραφωνίας να μας πείσουν ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας ενισχύει τη γεωπολιτική ισχύ της χώρας, ενώ παράλληλα παρακαλάνε τον Ζάεφ να παρατείνει το δημοψήφισμα και την συνταγματική αναθεώρηση, για να μην διαλυθεί η ανίερη συμμαχία με τους ΑΝΕΛ. Την ίδια στιγμή κάθονται στα τέσσερα στους άλλοτε φονιάδες των λαών επιτρέποντας να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.
Και για κερασάκι στην τούρτα μας φέρνουν πεσκέσι νέους... μουσαφιραίους για να μην καταρρεύσει η μαμά Μέρκελ που κάποτε έβριζαν, καθιστώντας την Ελλάδα κι επισήμως αποθήκη ανθρώπινων ψυχών. Και προσπαθούν να καλύψουν την αναλγησία και την δουλικότητά τους αναστέλλοντας για ένα εξάμηνο τον ΦΠΑ στα νησιά που φιλοξενούν hot spots με αντάλλαγμα… να γεμίσει η Ελλάδα πρόσφυγες και μετανάστες.
Δεν φταίνε όμως αυτοί για την κάλπικη έξοδο από τα μνημόνια, τον εθνομηδενισμό και την απανθρωπιά τους. Φταίνε οι γερμανοτσολιάδες της αντιπολίτευσης. Αυτοί που παρακαλάνε τα κοράκια να μειώσουν τις συντάξεις, αυτοί που είχαν συμφωνήσει από πριν το ξεπούλημα της Μακεδονίας, αυτοί που δεν είναι αλτρουιστές και εκμεταλλεύονται το μεταναστευτικό για ψηφαλάκια, αυτοί που είναι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και λόγω της διαπλοκής με επιχειρηματικά συμφέροντα οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση και τη λιτότητα.
Φυσικά κουβέντα για τα αλισβερίσια των ίδιων με τους νταβατζήδες. Λέξη για τα χατίρια στους «εθνικούς» και «κόκκινους εργολάβους», για τις off shore και τους Βενεζουελάνους συντρόφους ή τους επιχειρηματίες που κατοικοεδρεύαν στο Μαξίμου και αίφνης έγιναν εχθροί .
Αυτή είναι πάνω κάτω η άμυνα του Αλέξη και του Πάνου. Έτσι ευελπιστούν ότι θα μετριάσουν την εκλογική τους συντριβή. Τουλάχιστον έτσι λένε τα πληρωμένα δημοσιογραφικά πιστόλια του Μαξίμου.
Πρόκειται για την απόλυτη απόγνωση. Εάν νομίζουν ότι με περσινά ξινά σταφύλια θα επισκιάσουν την μειοδοσία και την ανεπάρκειά τους πλανώνται πλάνην οικτράν. Ό, τι κι αν κάνουν, ό,τι κι αν πουν δεν μπορούν να απαλλαγούν από το στίγμα της προδοσίας και της υποταγής. Συνθηκολόγησαν στα πάντα για να μην χάσουν την λατρευτή τους καρέκλα. Είτε αποφασίσουν να αποδράσουν το φθινόπωρο, είτε μέσα στο 19’ δεν πρόκειται να γλυτώσουν την λογοδοσία για τα εγκλήματά τους. Ας αφήσουν λοιπόν την προπαγάνδα και τις προβοκάτσιες κι ας κοιτάξουν να δουν πως θα απολογηθούν στα Ειδικά Δικαστήρια που έρχονται. Άλλωστε τους το έχουν υποσχεθεί τόσο ο Μητσοτάκης όσο κι ο Σαμαράς. Κι όπως έχει αποδειχτεί κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους.
Όσο για εμάς τους κοινούς θνητούς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να κλείσουμε τα αυτιά μας στις Σειρήνες της πολιτικής απάτης και του ανθελληνισμού. Αφήστε τους να βγάζουν ανύπαρκτα σκάνδαλα, αναξιόπιστες δημοσκοπήσεις, να τάζουν λαγούς με πετραχήλια, να μας απελευθερώνουν από τα μνημόνια και ό, τι άλλο μπορούν να σκαρφιστούν τα νοσηρά μυαλά τους.
Όταν δεν δίνεις σημασία σε κάτι απλώς δεν υπάρχει, εξαφανίζεται.
Και με όπλο μας αυτή τη φορά τη λογική, συγκρίνουμε πως ήταν η Ελλάδα το 14’, όταν βγαίναμε πραγματικά από τα μνημόνια με την εθνική κυριαρχία μας ανέπαφη, και πως την κατάντησαν οι... αριστεροδεξιοί σωτήρες.
Και πάμε στην κάλπη και την σώζουμε. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Το δις εξαμαρτείν δεν συγχωρείται.
Το κρίμα στο λαιμό σας...
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά