Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Ζαν Μελανσόν: «Ο Τσίπρας είναι από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής»

Ο παλιόφιλος του Αλέξη ξεσπαθώνει.
Φαρμάκι κατά Τσίπρα δεν στάζουν μόνο τα πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης, αλλά και τα λεγόμενα αριστερά.
Βέβαια θα πείτε, όταν και αυτά ανεβαίνουν στην εξουσία, εξαθλιώνουν πλήρως τους πολίτες τους, ίσως περισσότερο και από τα λεγόμενα δεξιά κόμματα. Γιατί αναφέρουμε την λέξη λεγόμενα; Διότι όλοι, ή σχεδόν όλοι, εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα.
Πλέον υπάρχουν οι δυνάμεις που αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση και αυτά που είναι υπέρ της.
«Από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής της Γαλλικής Αριστεράς και Ευρωβουλευτής, Ζαν Λυκ Μελανσόν.
Μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο BFMTV ο Μελανσόν απάντησε σε σχόλιο του Έλληνα πρωθυπουργού που
προσπαθούσε να του κάνει «μαθήματα» για το νόημα της Αριστεράς. «Έχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει» είχε δηλώσει ο Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση».
Γελώντας για το σχόλιο του Τσίπρα ο Μελανσόν σημείωσε ότι ο Τσίπρας εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο το έθεσε σε δημοψήφισμα χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του ελληνικού λαού. «Πρόδωσε το λόγο του», σημείωσε ο Μελανσόν

«Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του», αναρωτήθηκε ο Γάλλος πολιτικός σημειώνοντας ότι δεν θέλει να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που να πιστεύει ότι αν ο ίδιος αναλάβει την εξουσία θα γίνει ένας ακόμη Τσίπρας.
Δείτε βίντεο
Τον χαρακτηρισμό του Μελανσόν για τον Τσίπρα πόσταρε και στον δικό της λογαριασμό η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά γνωστή για τις ανταποκρίσεις της από το Παρίσι στον τηλεοπτικό σταθμό Mega
 https://www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά