Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Τι σόι άνθρωποι είναι τούτοι;

Προχθές στο ThePresident ανέβηκε μια φωτογραφία από τα social media του Κώστα Σαμαρά, γιου του πρ. Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά μαζί με τους γονείς του.
Όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που έπεσε «σύρμα»  από τον ΣΥΡΙΖΑ: Δεκάδες ψεύτικα account, με ελάχιστους  followers,  τα περισσότερα εκ των οποίων είχαν δημιουργηθεί μόλις τις προηγούμενες μέρες, άρχισαν να επιτίθενται στο ThePresident και στον γιό του πρ. Πρωθυπουργού: «Για ποιον μιλάτε, γι αυτόν που αντέγραψε στο σχολείο και στη συνέχεια ο μπαμπάς του απέλυσε την καθηγήτρια»;
Κι όμως: Οι άθλιοι των υπογείων του Μαξίμου, δεν δίστασαν να επιτεθούν σε ένα νέο παιδί, χρησιμοποιώντας απαράδεκτα fake news, μόνο και μόνο επειδή ήταν παιδί του πολιτικού τους αντιπάλου!
Και εδώ επιτρέψτε μου να σας πω μια ιστορία:

Το 2013 όταν κάποιος συνδικαλιστής προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είχε υπονοήσει δημοσίως ότι «κάποια καθηγήτρια απολύθηκε επειδή δήθεν έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει», είχα προσωπικά επικοινωνήσει με το Νίκο Παππά, διευθυντή του γραφείου τότε του Α.Τσίπρα, προκειμένου να τον ενημερώσω ότι η αναφορά αυτή είναι ψευδής και ότι αν ήθελαν να χτυπήσουν τον Πρωθυπουργό, καλό θα ήταν να επικεντρώσουν κάπου αλλού και όχι στον ανήλικο γιό του.
Ο ίδιος μου έδωσε τον λόγο του ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει την αναπαραγωγή μιας τέτοιας αθλιότητας.
Και όμως, λίγες μέρες μετά, το συγκεκριμένο ψέμα αναπαράγετο με πρωτοσέλιδα χτυπήματα στα περιθωριακά έντυπα του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ο Νίκος Παππάς και ο προϊστάμενός του να έχουν τηρήσει τον λόγο τους.
Με ιδιαίτερη στενοχώρια, επειδή δεν τα είχα καταφέρει να συνεννοηθώ μαζί τους, απευθύνθηκα στον τότε Πρωθυπουργό, προκειμένου να λάβω κατευθύνσεις για τις επόμενες ενέργειες. Ο τότε Πρωθυπουργός, με αυστηρό τόνο με ενημέρωσε  δεν θέλει η οικογένειά του να γίνει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, και ότι σκοπεύσει να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη για την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ.
Και κάπως έτσι το ζήτημα αυτό οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, η οποία και δικαίωσε πλήρως την οικογένεια Σαμαρά για τις ψευδείς αναφορές  των παρατρεχάμενων του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πόρισμα της Δικαιοσύνης (να σημειωθεί ότι εκδόθηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ) αναφέρεται συγκεκριμένα ότι “…δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός της εκπαιδευτικού, ότι τάχα απολύθηκε από εκδικητικότητα επειδή κατέλαβε τον μαθητή να αντιγράφει, καθώς δεν το έκανε.
“Άλλωστε”, συνεχίζει η δικαστική απόφαση “ούτε καν η ίδια η εκπαιδευτικός δεν ισχυρίστηκε, ότι τάχα δέχθηκε οιαδήποτε πίεση από οιονδήποτε να επιδείξει μεροληπτική συμπεριφορά υπέρ του μαθητή και η εκπαιδευτικός είχε δεχθεί έγγραφες και προφορικές παρατηρήσεις για την απόδοσή της και τη συμπεριφορά της ήδη πολλούς μήνες πριν από το περιστατικό.  Όλα τα παραπάνω είναι γεγονότα, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, διότι προκύπτουν από δικαστική απόφαση και τα έγγραφα που προσκόμισε η ίδια η εκπαιδευτικός στη δίκη…”
Ασφαλώς όμως, για τον ΣΥΡΙΖΑ μικρή αξία έχει η αλήθεια. Και καμία αξία δεν έχει η ηθική. Ούτε ο άδικος πόνος που μπορεί να δημιουργήσει μια συκοφαντία σε ένα παιδί ευαίσθητης ηλικίας.
Με τον ίδιο τρόπο που δεν δίστασαν τότε να χρησιμοποιήσουν μία άθλια συκοφαντία κατά ενός ανήλικου, προκειμένου να πλήξουν τον πολιτικό τους αντίπαλο, έτσι και σήμερα επιμένουν, ενώ γνωρίζουν ότι είναι ψέμα, να διακινούν την αθλιότητα αυτή, μόνον και μόνο για να ικανοποιήσουν τα «αιμοβόρικα» ένστικτά τους.
Ευτυχώς για τον τόπο, η Νέα Δημοκρατία δεν ακολουθεί να τις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και αφήνει τον κ. Τσίπρα να βουλιάζει στον πολιτικό του βούρκο παρέα με τους Πολλάκηδες και τις δημοσιογραφικές του παλλακίδες.
Ευτυχώς για τον τόπο, η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει να αντιπαρατίθεται με πολιτικούς όρους και όχι με όρους πολιτικής μαφίας.
Ευτυχώς για τον τόπο, δεν είναι όλοι το ίδιο…
 Γ. Μουρούτης
ΠΗΓΗ: http://www.thepresident.gr

8 σχόλια:

  1. Συμπερασμα για μενα απολα τουτα! Αγγελουδια δεν είναι ουτε και οι μαυροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΤΕΣ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΕΣ
    ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΩΡΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συκα πεφτουν κατω από τη συκια φιλε!
      Tα δικα μου παιδια δεν θα καναν ποτε αντιγραφη για να αποκτησουν
      πλεονεκτηματα εναντι των συμμαθητών των διοτι δεν υπηρξαμε στην οικογενεια μας ποτε μαυροι! Είναι θεμα αρχων φιλαρακι και τετοιες αρχες οι μαυροι δεν τις γνωρισαν και ποτε δεν τις εισήγαγαν στα σπιτια τους!!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ. ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ FAKE NEWS ΔΙΑΒΑΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΣΟΥ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κολλεγια σαν τον Κουλη δεν ειχε να πληρωσει ο κ. Τσιπρας/ Οι μαννταρινοι σαν τον Κουλη και δαν γονος ηγεμονικης οικογενειας στη πατριδα σου ειχε γραμματισμενε ελληναρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πανεξυπνε συντροφε κανε μια αναζητηση να δεις σε ποιο κολεγιο στελνει τον γιο του τον Ερνεστο ο καταληψιας(τον ονομασε ετσι απο τον Γκεβαρα-εδω γελανε) το σανο να τον τρωτε εσεις οι κοροιδαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον πατερα του Ερνεστο μιλαμε και συγκρινουμε σουπια μου κι όχι για τα παιδια των μανταρινων, τα οποια εχουν ουτςω η αλλως άλλες προοπτικες, καλιτερες απο τα δικα σου και δικα μου παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΥΣΤΥΧΩΣ 0 10:46 ΕΧΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΨΗΦΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
    ΕΡΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά