Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Βόμβα: Με εντολή Τσίπρα η αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων

Βόμβα έριξε στην κυβέρνηση ο πρώην υπουργός Ενέργειας και βουλευτής της ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης. Συγκεκριμένα, ο κ. Μανιάτης έδωσε έγγραφο με το οποίο το Νοέμβριο του 2015 και με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κατατέθηκε τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων, ακόμη και μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.
Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει πως μετά από παρεμβάσεις, πάλι με εντολή Αλέξη Τσίπρα, η συγκεκριμένη τροπολογία αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο.

Ο Μανιάτης στην ανάρτησή του δημοσιοποιεί και την συζήτηση από τα πρακτικά, όπου Γιάννης Τσιρώνης είπε επί λέξη: «Μετά τα όσα προηγήθησαν συμφωνήσαμε με τον πρωθυπουργό η συγκεκριμένη τροπολογία να κατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο».
Δείτε την τροπολογία, όσο και το
απόσπασμα των πρακτικών που δημοσιοποίησε ο πρώην υπουργός κ. Μανιάτης, λίγες ώρες αφ" ότου ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωνε από το Λαύριο την κατεδάφιση τουλάχιστον 3.200 αυθαιρέτων και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, κι έκτιζε το αφήγημα της κυβέρνησης με… μπουλντόζες.
Στο απόσπασμα φαίνεται η πρόθεση του κ. Τσιρώνη να καταθέσει εκ νέου την τροπολογία κατόπιν συνεννόησης με τον πρωθυπουργό. Αρα γνώριζε ο κ. Τσίπρας για την αναστολή κατεδαφίσεων που τότε υπέγραφαν οι κ. Κουρουμπλής και Τσιρώνης.
Maniatis12
maniatis14 
TA NEA

2 σχόλια:

  1. Οφείλουμε όλοι ένα μπράβο στον ΠΙΝΟΚΙΟ πρωθυπουργό, που όπως είπε σήμερα στο Λαύριο, βάζει τέλος στη σπέκουλα, στην πολιτική κερδοσκοπία, το ρουσφέτι και τις ψηφοθηρικές συναλλαγές των πολιτικάντηδων του παρελθόντος.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος, αν και 44 ετών, έχει μυαλό ηλικιωμένων. Θυμάται τί έχει γίνει παλιά από άλλες κυβερνήσεις και τα πρόσφατα δικά του δεν θυμάται τίποτα! Εκτός αν έχει επιλεκτική μνήμη! Αχ πόσο επίκαιρος ο μύθος του Αισώπου, ότι δηλαδή ο κάθε άνθρωπος βλέπει την καμπούρα του μπροστινού του, ενώ τη δική του στην πλάτη του όχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά