Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Προσοχή, έρχεται ο ακροδεξιός Μητσοτάκης!

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Θ. Μαυρίδης, ο Π. Λαμψίας και η Κ. Γαλανού βρίσκονται στο Αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων με την αυτόφωρη διαδικασία, μετά την μήνυση που υπέβαλε εναντίον τους ο Π. Καμμένος για πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».
Φυσικά δεν έχει κανένα νόημα να καταδικάσουμε αυτήν την πράξη. Και δεν έχει επίσης κανένα νόημα να επισημάνουμε την διολίσθηση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε αυταρχικές λύσεις. Είναι παγκοίνως γνωστό πλέον πως ο Καμμένος βαρά το νταούλι και ο Τσίπρας χορεύει.
Το πρόβλημα δεν το έχουν ούτε οι συγκυβερνώντες ούτε οι κρατούμενοι δημοσιογράφοι. Το πρόβλημα το έχουν όλοι αυτοί που προσβλέπουν και προσδοκούν στην κεντροαριστερή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ.
Το πρόβλημα το έχουν όλα τα «νούμερα» της πολιτικής που
βλέπουν με τρόμο την επέλαση του ακροδεξιού Μητσοτάκη. Του Ορμπάν των Βαλκανίων. Και εν όψει αυτής της επέλασης κλείνουν πονηρά το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά, αυτοί θέλουν να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Καμμένος δεν τους αφήνει.
Είναι γνωστό πως η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» από την την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε γνώρισε πόλεμο από το μακρύ και σκοτεινό χέρι του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους άρεσε η κριτική που ασκούσε η εφημερίδα, γιατί δεν τους αρέσει η κριτική. Θέλουν φιμωμένο τύπο με γονυπετείς εκδότες. Τον προηγούμενο μήνα όλοι οι ολιγάρχες πέρασαν από το Μέγαρο Μαξίμου. Οι εκλογές πλησιάζουν, κάποιοι έχουν ανοικτές υποθέσεις, και κάποιοι άλλοι πωλούν το πρωτοσέλιδο τους ή τις ειδήσεις στην τηλεόραση, με μια γενναία και πλουσιοπάροχη κυβερνητική ρύθμιση.
Ο «Φιλελεύθερος» ενοχλούσε και ενοχλεί γιατί δεν εκβιάζεται. Απλά πράγματα. Πιστεύουν οι ανόητοι πως με Μαδουρικού τύπου μεθοδεύσεις μπορούν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού, παραγνωρίζοντας πως η εφημερίδα στέκεται στα πόδια της ουσιαστικά χωρίς διαφημίσεις. Αυτό δυσκολεύει το έργο τους.
Εξάλλου, πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, τις εντυπώσεις τις κερδίζει το θύμα. Η κοινή γνώμη εξ ορισμού είναι ενάντια στον ισχυρό, πολύ δε περισσότερο όταν ασκεί καταχρηστικά την εξουσία του.

Φυσικά ο «Φιλελεύθερος» θα συνεχίσει να κινείται στο ίδιο πολιτικό πλαίσιο προς μεγάλη λύπη των κυβερνώντων και των «συνοδοιπόρων» τους, οι οποίοι βέβαια σιωπούν μπροστά στο θέαμα των τριών δημοσιογράφων στο Αστυνομικό τμήμα.
Γι΄αυτούς προέχει να μην έρθει ο ρεβανσιστής Μητσοτάκης στην εξουσία και μαζί του και ο Μινώταυρος του φιλελευθερισμού.
Για όλους εμάς, αυτή η σκλήρυνση του καθεστώτος είναι αναμενόμενη. Έγραφα πως η πορεία προς τις εκλογές δεν θα είναι ευθύγραμμη και ομαλή. Θα δούμε και πολλά άλλα το προσεχές διάστημα, καθώς στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αισθάνονται πως στις προσεχείς εκλογές διακυβεύεται η προσωπική τους ελευθερία. Δεκάδες φάκελοι περιμένουν να βρουν τον δρόμο τους.
Προς το παρόν, κι εγώ ως μέλος της οικογένειας του «Φιλελεύθερου», θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπητό κ .Π. Καμμένο για την διαφήμιση που έκανε στην εφημερίδα μας. Και τζάμπα.
Πάντα τέτοια Πάνο!
Σ. Μουμτζής-liberal.gr

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στον κ. Καμμενο για τη μηνυση στους Θ. Μαυρίδης, ο Π. Λαμψίας και Κ. Γαλανού, δημοσιογράφους του ωχετου και του μισους.
    Ατομα χωρις ενοχες, τρομπέτες που τσμπουναν μονο χωλη και παθος!! Ουστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το βραδυ των εκλογων να προμηθευτεις πολλα φαρμακα σε χανουμε
    καλα οι συγγενείς σου δεν βλεπουν οτι εισαι σοβαρα αρρωστος ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο ξαναλεω! Ανηκεις στους ελληνας της γεννιας που θελουν μία αδύνατη πατριδα για να την αρμέγουν μέσω της ανομίας και παρανομίας, ητοι να μη πληρωνουν φορους κι όλα να γινονται στα σκοτεινα και τα λαδια και οι ελιες, να ξαναρπαξουν δε και τις παλιες παχυλες τους συνταξεις και γενικα όλα να μεινουν σαν επι Νδουλας, όλα στο ζοφο και στο εβερος!! .
      Εδω εξαντλείται φιλαρακι και για σενα το στήριγμα σου για ένα δημοκρατικο και δικαιο για ολους μας πολιτεύμα.
      Δεν θα παμε μπροστα όμως ετσι! . Σε λιγα χρονια με τη ΝΔουλα και την επαναφορα στα παλια και συνηθισμένα η πατριδα σου αφανιζεται , θα σαρωθεί από την ελλειπη διεθνη ανταγωνιστικοτητα μας σε ολους τους τομεις και την επιθετικη και απροσαλλη πολιτικη του γειτονικου συμμαχου μας στην Ανατολη.
      Να ευχεσαι μην βγει ο Κουλης με το συναφη του!!χ

      Διαγραφή
    2. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
      ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά