Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Για να γλιτώσουν τις καρέκλες τους

Το άλλο που εμένα με τρελαίνει σχετικά με αυτή την ιστορία της εκχώρησης των 10.119 ακινήτων στο Υπερταμείο που έχουν συστήσει οι δανειστές, είναι ποιος και με ποιον τρόπο αξιολόγησε, εκτίμησε και τελικά αποτίμησε την αξία αυτών των ακινήτων. Διότι εξ όσων διαρρέουν από εδώ και από εκεί, φαίνεται πως οι ιθύνοντες του Ταμείου  απαίτησαν από την κυβέρνηση τα συγκεκριμένα ακίνητα και η κυβέρνηση δουλικότατα υπάκουσε, διότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα διατηρήσουν τις άθλιες καρέκλες τους, που έχουν ενσωματωθεί πλέον με τον… ποπό τους. Τίποτε άλλο. Μόνο οι καρέκλες.
Επίσης, τις δικαστικές Αρχές της χώρας δεν τις απασχολεί το επιχειρούμενο ξεπούλημα, και ειδικά αυτό το συγκεκριμένο που επισημαίνω; Της κοστολόγησης των ακινήτων.
Ακόμη, ο επιστημονικός κόσμος, γιατί σιωπά; Ξεπουλιούνται τα πάντα, πώς μπορούν οι ταγοί του πνεύματος, της τέχνης και των επιστημών, της χώρας, να παρακολουθούν το ιστορικό έγκλημα απαθείς;
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

2 σχόλια:

  1. Ψευτογραφιαδες της κάθε αποχρωσης, γραφετε χωρις ιχνος ενοχης κι ο,τι σας καπνισει και αντιτιθεται στα προσωπικα σας συμφεροντα!
    Σκεφθητε ότι Δημοκρατια δεν σημαινει ασυδωσια κι ότι υπαρχουν οροι και κανονες, όπως σημβαινει στις προοδευμένες χωρες της Ευρωπης!!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά