Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Σαπίζοντας... στο Ελλαδιστάν

Δεν μπορείτε να πείτε. Ο... Ηγέτης έφερε πάλι το χαμόγελο στα χείλη του λαού, ο οποίος με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τα πανηγύρια για τις πρώτες 100 αντιμνημομνιακές ημέρες.
Πια Μακεδονία, η ελεημοσύνη του λαοπρόβλητου να πέφτει κι ας φτάσουν τα σύνορα μέχρι τη Λαμία.
Πάντως ουδόλως απασχολεί τον εκμαυλισμένο λαό το γεγονός ότι τα ίδια τα κοράκια που έδωσαν το πράσινο φως στον λαοπλάνο για να εξέλθουμε εκ των μνημονίων, αφού βέβαια εξασφάλισαν τον έλεγχο του Ελλαδιστάν για καμιά κατοσταριά χρόνια, λένε ότι το πράγμα δεν βγαίνει και ενδεχομένως να ξανακυλήσουμε στον βούρκο.
Τον έχρισαν πρωταθλητή στο τσάκισμα της χώρας για να βγουν τα ματωμένα πλεονάσματα, αλλά ο κόσμος εκεί, συνεχίζει να
τον στηρίζει δίνοντάς του δέκα για να πάρει ένα. Κάτι σαν το σύνδρομο της Στοκχόλμης ένα πράγμα. Κοίτα να δεις που ο λαοπρόβλητος το κατάφερε κι αυτό. Μέχρι κι ο Μητσοτάκης έσκασε από το κακό του, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου για τον Θεοδωρικάκο να πάρει πόδι από την Πειραιώς και να αντικατασταθεί από τον Καρανίκα, τον οποίο ο Κυριάκος θα προσπαθήσει να δελεάσει τριπλασιάζοντας τον μισθό που του δίνει ο Αλέξης μπας και μάθει το μυστικό της επιτυχίας.
Στο μεταξύ οι τράπεζες διαλύονται και τα καπιταλιστικά γουρούνια που έβριζαν κάποτε οι πρώτοι φορά αριστεροί είναι έτοιμα να πιουν το αίμα των... λούμπεν δανειοληπτών, οι μεγαλοοφειλέτες ήμαστε σίγουροι ότι θα την γλυτώσουν, και ίσως να βάλουν και τον... υποστηρικτή λαό που ήδη δεν ξέρει τι χρωστάει να συνδράμει περαιτέρω τις... επενδυτικές τους προσπάθειες μέσω ενός κουρέματος καταθέσεων.
Για τις αγορές δεν το συζητάμε. Θα βγούμε όταν καταλαγιάσει ο... επενδυτικός οργασμός τους. Άγνωστο το πότε δηλαδή. Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας. Μια μια οι επιτυχίες του μεταμνημονιακού Ελλαδιστάν που έχτισε ο Αλέξης. Ίσως να αποτελέσει κι αυτό προεκλογικό όπλο. Πως είπε τις προάλλες ότι θα σας κόψω τον ΕΝΦΙΑ αν με ξαναστείλετε στο Μαξίμου; Ίσως για να γίνει πιο πειστικός ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να ξαναγίνει τιμονιέρης να προσθέσει και την έξοδο στις αγορές.
Who knows… που θα έλεγε κι ο Πάγιατ, ο οποίος δεν προλαβαίνει να συγχαίρει τον Alexis για την απίστευτη οσφυοκαμψία, την οποία ο μπαρμπα Σαμ έχει να αντικρίσει από την εποχή Ιωαννίδη.
Προφανώς γιατί αυτά που θα πετύχει με τον Alexis θα ωχριούν μπροστά σε αυτά που πέτυχε με τον Ιωαννίδη.
Ή για να το θέσουμε καλύτερα, θα ολοκληρώσει αυτά που δεν ολοκλήρωσε τότε.
Το μοίρασμα του Αιγαίου με τους Τούρκους δηλαδή, ώστε επιτέλους μετά από κόπους δεκαετιών να εκμεταλλευτεί κατ’ αποκλειστικότητα τα ρημάδια τα κοιτάσματα.
Τώρα πως γίνεται οι αριστεροί που υποτίθεται ότι αγωνίστηκαν για να απαλλάξουν τη χώρα από τους Χουντικούς και τους Αμερικανούς, να την ξεπουλάνε έναντι πινακίου φακής στους πολέμιούς τους είναι ένα ερώτημα που θα μας απασχολεί για καιρό.
Μπορεί να ισχύει αυτό που είχε πει ο Εσκομπάρ για τους Αριστερούς. Ότι δεν υπάρχουν πιο φιλοχρήματοι.
Τέλος πάντων, θα μπορέσουμε να το εξαντλήσουμε δια της αναλύσεως μετά από την ήττα τους στις εκλογές τις οποίες ούτε αυτοί ξέρουν πότε θα κάνουν.
Θα τις κάνουν τετραπλές, θα τις κάνουν μονές, θα τις κάνουν στο τέλος, θα τις κάνουν χωρίς να έχουν ψηφίσει το έκτρωμα των Πρεσπών για να πετάξουν την καυτή πατάτα στον Κυριάκο μαζί με το μπάχαλο στην οικονομία περιμένοντας στη γωνία για να τον ρίξουν στην προεδρική εκλογή, ή θα τις κάνουν μετά από την ψήφιση του αίσχους φοβούμενοι τον πέλεκυ που θα πέσει εκ δυσμών;
Επιφυλασσόμαστε για την απάντηση λόγω… επαναστατικού κολλήματος. Βλέπετε ο μόνος επαναστάτης - ήρωας που τιμά η χώρα μας είναι ο Γρηγορόπουλος. Οι υπόλοιποι που πέθαναν για την πατρίδα ή σκοτώθηκαν από ακροαριστερά και λοιπά κατακάθια δεν έχουν ψυχή. Συνεπώς σπεύδουμε κι εμείς να υποβάλλουμε τα σέβη μας. Δύσμοιρο Ελλαδιστάν, που σαπίζουμε μαζί σου...
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά