Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Τα μανικετόκουμπα του Τέρενς

Ο Τέρενς Κουίκ, πρώην εκφωνητής ειδήσεων στην ΥΕΝΕΔ (και μετέπειτα στην ΕΡΤ), ορκίστηκε 22ος ανεξάρτητος βουλευτής ή εάν προτιμάτε ο 151ος βουλευτής που στηρίζει τυφλά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο «ταξιδιάρης» υπουργός της κυβέρνησης, όπως τον αποκαλούν, πρόλαβε μέσα σε 26 μήνες να πραγματοποιήσει 70 ταξίδια στο εξωτερικό. Σας υπενθυμίζω ωστόσο και τούτα: Με την πρώτη φορά κυβέρνηση Αριστεράς ο κ. Κουίκ θέλησε να γίνει απευθείας υπουργός. Και μάλιστα υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ώστε τα δύο νευραλγικά υπουργεία (Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, που περιλαμβάνει και την ΕΥΠ) να τα ελέγχουν οι ΑΝΕΛ (και κατ’ επέκταση ο Πάνος Καμμένος). Το αίτημα αυτό ανέλαβε να μεταφέρει στον Πρωθυπουργό ο ίδιος ο κ. Καμμένος, πλην όμως
ο κ. Τσίπρας δεν του έκανε το χατίρι και τοποθέτησε υπουργό τον Γιάννη Πανούση.
Το δεύτερο που θέλω να υπενθυμίσω για τον «ταξιδιάρη υπουργό» δεν είναι τόσο οι πολιτικές του μεταλλάξεις όσο ο φανατισμός που είχε για τη Μακεδονία. Να σκεφθείτε ότι στα ατελείωτα ταξίδια του στην Αφρική και στις συναντήσεις που είχε με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων (αλλά και  με… φυλάρχους) τους έδινε δώρο ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα με τη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έτσι έμαθαν όλοι στα πέρατα της Αφρικής (και το έμαθαν από τον Τέρενς) ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά