Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Ποιος φταίει ;

Όλα ξεκίνησαν από την επίσημη ιστοσελίδα του Σύριζα όπου καλούσε τους ψηφοφόρους του να υπερψηφίσουν συγκεκριμένους συνδυασμούς πανελλαδικά. Μέσα στους συνδυασμούς περιέλαβε και τον υποψήφιο για τον Δήμο Στυλίδας Γ. Αποστόλου .Από την μετέπειτα εξέλιξη των πραγμάτων αυτό έγινε χωρίς τη συγκατάθεση του υποψηφίου Δημάρχου Γ. Αποστόλου ο οποίος αναγκάστηκε να
εκδώσει δελτίο τύπου.
Επειδή το θέμα είχε πάρει διαστάσεις  γιατί σχεδόν όλοι οι συνδυασμοί προβάλλονται ως ανεξάρτητοι και κάποιο έσπευσαν να εκμεταλλευθούν πολιτικά το γεγονός , προφανώς κάποιοι "τράβηξαν μερικά αυτιά" αναγκάζοντας τη Ν.Ε Σύριζα Φθιώτιδας να βγάλει ανακοίνωση δίνοντας τη στήριξη μόνον στον κ. Αναγνωστάκη για την Περιφέρεια και στον κ. Στασινό για τον Δήμο Λαμίας. 
Η συνέχεια είναι ακόμη πιο τραγελαφική , οι υποψήφιοι δήμαρχοι που είχαν δεχθεί την στήριξη Σύριζα ο ένας μετά τον άλλον με σκληρές ανακοινώσεις στρέφονται  εναντίον του Σύριζα.
Τα συμπεράσματα δικά σας, πάντως η αξιοπιστία και η πολιτική ωριμότητα του κυβερνώντος κόμματος έφτασε στο ναδίρ .

2 σχόλια:

  1. κανενας δεν θελει να χρεωθει την ζημια που κανει η συρικνωση του συριζα δεν θα βρουνε ουτε την ψηφο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όλοι τους υποκριτές και αξιολύπητοι. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σάρωνε τα πάντα δεξιοί, πασόκοι , αριστερίζοντες χτυπούσαν τη πόρτα του ΤΣΙΠΡΑ και εκλιπαρούσαν να τους εντάξει, τώρα δεν τον ξέρουν αλλά ο λαός ξέρει να τιμωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά