Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Το Twitter «τρολάρει» τον Τσίπρα για τον... Άρη Βελουχιώτη

«Με κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη...», γράφουν και ξαναγράφουν αναφερόμενοι στον Αλέξη Τσίπρα οι χρήστες του Twitter.

Μετά το κότερο και τις διακοπές που έκανε το καλοκαίρι του 2018, ο Αλέξης Τσίπρας... αποφάσισε από την  Λαμία  να βάλει στο παιχνίδι του «τρολαρίσματος» στα social media και τον Άρη Βελουχιώτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί το σύνθημα «με κότερο, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη...», που που έγραφαν κατά καιρούς οι χρήστες.
Μιλώντας το βράδυ της Πέμπτη στη Λάρισα ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του με ένα απόσπασμα ομιλίας του Άρη Βελουχιώτη στη Λαμία, πριν από 75 χρόνια, την «πιο συναρπαστική πολιτική ομιλία», όπως είπε.
Χαρακτήρισε «ανατριχιαστικά επίκαιρα» τα λόγια του Άρη Βελουχιώτη, τα οποία λένε: «Χρόνια και χρόνια απάτης και ρεμούλας μας κράτησαν μακριά από την ευτυχία και τον πολιτισμό και μας ρίξανε μέσα στην εξαθλίωση, την πείνα, την κακομοιριά και τη δυστυχία. Έτσι η Ελλάδα που υπήρξε κάποτε η πηγή των φώτων και του πολιτισμού, κατάντησε να βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο οικονομικής, κοινωνικής και εκπολιτιστικής ανάπτυξης, όχι μόνο έναντι των λαών της Ευρώπης, αλλά και των Βαλκανίων».
Άμεση ήταν η αντίδραση των χρηστών του Twitter, όπου άρχισαν να «τρολάρουν» τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά