Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Χαμός στο Twitter για τους Ρομά στην ομιλία Τσίπρα στη Λαμία: Έχουμε Ρομαλέο ψηφοφορικό κίνημα

Δείτε τις φωτογραφίες από τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία

Στη Λαμία βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο  Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία που εκφώνησε να σημαδεύεται από την αναφορά του σε ομιλία του Άρη Βελουχιώτη για την οποία είπε ότι είναι η πιο συναρπαστική πολιτική ομιλία» χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενα του Βελουχιώτη ως «ανατριχιαστικά επίκαιρα».
Οι αναφορές στον Βελουχιώτη προκάλεσαν πάρα πολλά σχόλια από τους χρήστες του Twitter από τους οποίους δεν ξέφυγε, επίσης, και η πολυπληθής παρουσία Ρομά στην πλατεία για να παρακολουθήσουν την ομιλία Τσίπρα.
Αρκετοί ήταν αυτοί που επισύναψαν φωτογραφίες από τα πρακτορεία που κάλυψαν την συγκέντρωση του πρωθυπουργού θέτοντας και το ερώτημα αν οι ομάδες αυτές μεταφέρθηκαν και από άλλες περιοχές.

Οι φωτογραφίες από την Eurokinnisi για την παρουσία των Ρομά:

tsipras-lamia-2
tsipras-lamia-1
tsipras-lamia-4
tsipras-lamia-3
tsipras-lamia-5


«Μπορεί να μην έχουμε έχουμε ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα, έχουμε όμως Ρομαλέο ψηφοφορικό κίνημα» γράφει ένας χρήστης, με κάποιον άλλο να μιλά για «κατάντια».

«Έντονες υπήρξαν οι διαμαρτυρίες του Β. Παϊτέρη για την μη πρόσκλησή του στην συγκέντρωση του κ. #Τσιπρα στην Λαμία» ήταν το καυστικό σχόλιο ενός άλλου χρήστη με κάποιον άλλο να σχολίαζει δηκτικά «πολύ σολάριουμ εκεί στη Λαμία».

2 σχόλια:

  1. Ρομα από Αλβανία, από Βουλγαρία, απο Ρουμανία και από όλα τα μέρη της ελλαδας.Άρε τσιπρα μπράβο σου, μπορεσες το ακατορθωτο. Γυρισες την Ελλάδα στο 1950. Πρέπει να νιώθεις περήφανος για αυτό. Άλλος δεν μπορούσε να το κάνει αυτό. Μόνο εσύ και το κόμμα σου. Σου αξίζουν συγχαρητήρια λοιπον. Αχ Ελλαδιτσα τι σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πει κανείς για τη κατάντια της χώρας, και αυτό δεν υπονοεί ρατσιστική άποψη γιατί ο καθένας έχει τις αξίες και απόψεις του για μερικά πράγματα αλλά η οργανωμένη κινητοποίηση συγκεκριμένης ομάδας του πληθυσμού η οποία ουδέποτε εκδήλωσε πολιτικό η πατριωτικό παρών στα τεκταινόμενα της Ελλάδας για να γεμίσει τη πλατεία είναι το κατώτατο όριο του μαυρογιαζλουρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά