Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Η επιλεκτική αμνησία του Αλέξη Τσίπρα: Ξαφνικά ενδιαφέρεται για εκείνους που γονάτισε

Περιοδεία στην Καισαριανή έκανε τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας όπου μίλησε με επαγγελματίες της εστίασης ενώ σήμερα θα βρεθεί με τους οινοπαραγωγούς.
Από τη θέση της αντιπολίτευσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ενδιαφέρον για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες. Από τη θέση του πρωθυπουργού έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τους γονατίσει.
Όπως θυμίζει η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτός που «αύξησε τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 13% στο 24%, μετατάσσοντας παράλληλα πολλές από τις πρώτες ύλες τους στον υψηλό συντελεστή, επέβαλε φόρο στον καφέ, φόρο στο internet που παρέχουν όλα τα καταστήματα εστίασης μέσω δωρεαν wi fi για τους πελάτες τους, αύξησε τον φόρο εισοδήματος, διπλασίασε την προκαταβολή φόρου, ενώ αύξησε την εισφορά αλληλεγγύης καθώς και τις
εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές.
Σήμερα ο κ. Τσίπρας συναντιέται με τους οινοπαραγωγούς στους οποίους επίσης έκανε τα πάντα για να βάλουν λουκέτο όσο κυβερνούσε. Αύξησε τον ΦΠΑ στο κρασί απο το 23% στο 24%, επέβαλε ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί, ενώ έθεσε δυσβάστακτους όρους για την ογκομέτρηση δεξαμενών πλήττοντας τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα οινοποιεία, ανεξαρτήτως μάλιστα της εμπορικής πολιτικής τους.
Στην ιδεοληπτική υποκρισία και τις επιλεκτικές αυταπάτες του κ. Τσίπρα εμείς απαντάμε με σχέδιο, σοβαρότητα, σταθερότητα και υπευθυνότητα, όπως απαιτούν οι πολίτες και η κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε».
tomanifesto.gr

5 σχόλια:

  1. Καλά ε, είδατε τα πρόσωπα των ανθρώπων τριγύρω του; Όλα τα λεφτά! Έτοιμοι ήταν να του πουν "τί μας τσαμπουνάς άνθρωπέ μου;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον αυτός δεν τα έφαγε, όπως οι προκάτοχοι του και οπως τα τρώνε οι τωρινοί που πέσανε σαν τα όρνια στο ψοφίμι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΤΣΙΤΗ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.....ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ , ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ Ή ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την ευγένειά σας (πανέξυπνος),αλλά με ανθρώπους που έχουν τοίχους στα αυτιά και κομματικά γυαλιά, ο διάλογος δεν έχει νόημα.

      Διαγραφή
    3. πραγματι πανεξυπνος συντροφε γιατι με μαεστρια δεν απαντατε στο χοντρο δουλεμα που σας κανει ο 1:11 αλλα τι να πειτε για ατομα του κοινου ποινικου κωδικα
      Κ.Γ

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά