Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Υπάρχει εισαγγελέας για τις καταγγελίες Κοντονή;


Κωφεύει (άγνωστο γιατί) η Δικαιοσύνη στις καταγγελίες Κοντονή.
Ενδεχομένως γιατί δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες των δικαστών οι συγκλονιστικές καταγγελίες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή.
Ενδεχομένως γιατί δεν βρίσκουν χρόνο να ασχοληθούν με τις αποκαλύψεις Κοντονή, μιας και τις τελευταίες ημέρες τσακώνονται μεταξύ τους για τα “αιτήματα” του Κουφοντίνα.
Ενδεχομένως γιατί μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας: όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, σαράντα μέρες κοσκινίζει.

Γιατί δεν παρεμβαίνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;

Γιατί αυτό γίνεται τελικά. Βγαίνει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει ότι έγινε “δόλια και σκόπιμη μετατροπή του αδικήματος της δωροδοκίας από κακούργημα σε πλημμέλημα, προκειμένου υποθέσεις που ήταν να εκδικαστούν προεκλογικά να τεθούν στο αρχείο” και η Δικαιοσύνη κάνει πως δεν ακούει.

Βγαίνει ο Κοντονής και λέει δημόσια ότι

«ψηφίστηκαν 1000 άρθρα σε μια συνεδρίαση. Και άλλαξε δολίως διάταξη κειμένου να μετατραπεί η δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα. Υπήρξε σκοπιμότητα, το λέω ευθέως έτσι ώστε κάποιες δίκες να οδηγηθούν στο αρχείο προεκλογικά” και η Δικαιοσύνη “σφυρίζει κλέφτικα”.

Βγαίνει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης (και ουχί κάποιος “αλληλέγγυος” του Κουφοντίνα) και λέει “έχω υπόψιν μου συγκεκριμένες υποθέσεις και αν με καλέσει οποιαδήποτε δημόσια αρχή ή η δικαιοσύνη είμαι έτοιμος να καταθέσω. Εάν κληθώ θα τα πω αυτά τα οποία γνωρίζω, θα τα καταθέσω» και η “τυφλή” Δικαιοσύνη περί άλλων… κοιτάζει.

Βγαίνει, τέλος, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ και ομολογεί ότι «υπήρξαν δίκες κατά την προεκλογική περίοδο που ήταν να γίνουν και ετέθησαν στο αρχείο» και η αδέκαστη Δικαιοσύνη δείχνει να είναι… αλλού.

Προφανώς θα είναι ποιο σημαντικό για τους δικαστές να τσακώνονται, σε δημόσια θέα, για τα “δίκαια αιτήματα” του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα, από το να φωνάξουν τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης και να του ζητήσουν όλα τα στοιχεία εκείνα, που λέει ότι διαθέτει, για τη “δόλια και σκόπιμη μετατροπή του αδικήματος της δωροδοκίας από κακούργημα σε πλημμέλημα” που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του 2019.

Συμπέρασμα: έχει κακοφορμίσει αυτή η ιστορία με τις βαρύτατες καταγγελίες Κοντονή για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείνουμε μ΄ ένα ερώτημα, το οποίο σίγουρα είναι στα χείλη όσων έχουν ακούσει έστω και μια φορά τις καταγγελίες Κοντονή: μήπως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Β. Πλιώτας, θα έπρεπε να επιληφθεί του θέματος; Αφού δεν το έχουν πράξει, αυτεπαγγέλτως οι εισαγγελείς, ας το πράξει, επιτέλους, ο φυσικός τους προϊστάμενος!

 tomanifesto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά