Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Ο Αδόλφος...


Παρασκευή σήμερα και όπως κάθε Παρασκευή ο Γιώργος Καρατζαφέρης έστρεψε τους προβολείς επάνω του, με μια μπούρδα αντάξια του σωματικού του διαμετρήματος: αποκάλεσε το Γιώργο Παπανδρέου "Τζέφρυ"!

Συγκεκριμένα, δήλωσε οτι
"Δεν μπορεί ο κάθε Τζέφρυ να έρχεται στην Ελλάδα και να γίνεται ...Γιώργος"!

Έχει δίκιο ο πρόεδρας! Δε μπορεί ο κάθε Τζέφρυ, ακόμη κι αν κατάγεται από Έλληνες γονείς να έρχεται στη χώρα μας και να μπασταρδεύει την καθαρότητα της φυλής μας! Οφείλει να καθίσει στα αυγά του, στη χώρα που γεννήθηκε και να μας αφήσει ήσυχους! Διότι, μόνο λαμπροί εκπρόσωποι της φυλής δικαιούνται να υπάρχουν στο ευλογημένο από το δωδεκάθεο ελληνικό έδαφος! Τέκνα όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πλεύρης και τα άλλα παιδιά του ΛΑ.Ο.Σ.
Αν πάλι πρέπει κάποιος εισαγόμενος να έρθει στα μέρη μας, οφείλει, κατά τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. να ονομάζεται τουλάχιστον ...Aδόλφος!

dimolog.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. XΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΚΑΡΑΝΖΑΦΕΡΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΟΤΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ έχουν μεγάλες ευθύνες για την διόγκωση του ΛΑΟΣ και του προέδρου του. Την εποχή της (δημοσκοπικής) παντοδυναμίας της ΝΔ (δηλαδή από τα τέλη του 2000 έως και το καλοκαίρι του 2008) πρόβαλαν και με το παραπάνω αυτά τα κωμικοτραγικά προϊόντα της εγχώριας ακροδεξιάς, στη λογική του ότι "κόβουν ψήφους από τη Ν.Δ.". Έτσι, βλέπαμε συχνότατες παρουσίες στα κανάλια και απανωτά δημοσιεύματα στον Τύπο, κάθε άλλο παρά συμβατά με την (ως τότε) καταγεγραμμένη δύναμή τους. Κάπως έτσι, μετά την έδρα στην Ευρωβουλή, ήρθε και η παρουσία στη Βουλή και μάλιστα με επίλεκτους φυρερίσκους που λίγα χρόνια πριν ούτε που θα διανοούντο κάτι τέτοιο.
    Ας μου επιτραπεί να αναφέρω δύο προσωπικές μαρτυρίες:
    1) Προ ετών ο Καρατζαφέρης έστειλε ανθοδέσμη σε διευθυντή (φιλοπασοκικής) εφημερίδας, την ημέρα που το όνομά του αναφερόταν στην πρώτη σελίδα, σε θέμα από αυτά που στην πιάτσα αποκαλούνται "κατασκευές".
    2) Παραμονές των εκλογών του 2007, σε δημοσιογραφική παρέα, κάνω την πρόβλεψη ότι αν ο ΛΑΟΣ μπει στη Βουλή, θα βγούν οπωσδήποτε βουλευτές ο γιός του (γνωστού για τον θαυμασμό του στους νεοναζί)Πλεύρη και ο μέχρι πρότινος αρχηγός του "Ελληνικού Μετώπου" (και ροπαλοφόρος κυνηγός κεφαλών μεταναστών και εξωκοινοβουλευτικών αριστερών) Βορίδης. Δύο δημοσιογράφοι (από την ομάδα των συνομιλητών της Χ.Τρικούπη), απαντούν με ειρωνίες και στο στιλ "ε και τι έγινε". (Προ δύο μηνών που τα ξαναλέγαμε έδειχναν κι εκείνοι ανήσυχοι. Ας πρόσεχαν).
    ---Ασφαλώς και δεν υποστηρίζω ότι για την άνοδο του ΛΑΟΣ φταίει το ΠΑΣΟΚ. Όσο λάθος είναι αυτό όμως, άλλο τόσο σωστό είναι ότι κάποια "πράσινα" παπαγαλάκια δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να βοηθούν στο ροκάνισμα της ΝΔ, ακόμη και από τα (ακρο)δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.