Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Η άλλη Ελλάδα..


Με βασικό γύρω στα 700 ευρώ και με ένα επιδοματάκι φτάνουν γύρω στα 1000.

Είναι τρελαμένοι με την Ελλάδα...

Αυτό το αποδεικνύουν ανά δύο λεπτά που τόση είναι η εγρήγορση τους για να ανέβουν στο πολεμικό αεροπλάνο παντός τύπου, να βάλουν μπροστά ακολουθώντας διαδικασίες εναέριας εμπλοκής και ξεπετώντας τα τουρκικά αεροσκάφη, που κατά τη συνήθη καθημερινή πρακτική τους παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο. Αυτό γίνεται πολλές δεκάδες την ημέρα και τους κρατά σε πολεμική εγρήγορση.

Υπάρχει η άσκηση με κωδικό όνομα Red Flag που την οργανώνει η αμερικανική πολεμική αεροπορία στην αεροπορική βάση Nellis στην έρημο της Νεβάδα. Η άσκηση είναι ότι πιο ρεαλιστικό και κοντινό σε συνθήκες πολέμου σε παγκόσμιο επίπεδο. Πήγαν λοιπόν τα Τσακάλια του Αιγαίου και ξεπάτωσαν τους Αμερικάνους. Είναι η μοίρα 343 που βγήκαν πρώτοι έχοντας καταρρίψει 17 αμερικανικά αεροσκάφη έναντι 3 δικών μας και έχοντας απέναντι τους κορυφαίους Αμερικανούς πιλότους!!!...

Το γεγονός δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ, και αν θα επαναληφθεί, θα είναι πάλι από τους Έλληνες πιλότους και μόνο, γιατί μέχρι τώρα οι Αμερικάνοι δεν είχαν αντίπαλο. Η συντριπτική νίκη των Αιγαιοτσακαλιών ήταν η απάντηση τους με πολλαπλούς αποδέκτες.

Κάναμε τη μικρή αναφορά στα Τσακάλια του Αιγαίου, γιατί η είδηση πέρασε στο ντούκου από τις γνωστές εμετικές φυλλάδες των εξουσιαστών-δημοσιογράφων, που έχουν κάθε λόγο να βλέπουν μόνο την παρακμιακή Ελλάδα και όχι τα παιδιά που είναι καμάρια όλων μας. Που είναι τα αδέρφια μας. Τα παιδιά που είναι τρελοδωσμένα με την Ελλάδα. Τα παιδιά που εξασφαλίζουν σε μας τους καναπεδάτους μια ελεύθερη χώρα και ένα ελεύθερο Ίντερνετ για να κάνουμε άφοβα και δημοκρατικά blogging.
parapolitiki.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ!! ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ.ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΚΑΛΙΓΑ ΚΑΙ ΝΤΑΒΡΗ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ, ΕΨΑΞΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ? ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΩΝΙ!!! Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.