Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Η " συνείδηση" όπως μας βολεύει...


Κ. Καραμανλής, 4 Απριλίου 2009, απάντηση σε ερώτηση για την υπόθεση Παυλίδη: «Εκείνο που προέχει είναι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση. Στόχος και καθήκον είναι να μην υπάρχει, να μη μένει ποτέ καμία σκιά στην τιμή και την υπόληψη του πολιτικού κόσμου, δημοσίου προσώπου».

Επειδή η υπόθεση Παυλίδη είναι μία μόνο από τις αλλεπάλληλες υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο τα τελευταία πέντε χρόνια, εμείς επιμένουμε: Η «κατά συνείδηση ψήφος των βουλευτών» και «το καθήκον να μη μένει καμία σκιά στην τιμή του πολιτικού κόσμου» αφορά μόνο την υπόθεση Παυλίδη; Γιατί δεν αφορούσε το Βατοπέδι, για το οποίο διατάχθηκε δύο φορές η αποχώρηση των βουλευτών της Ν.Δ.; Γιατί δεν αφορούσε τις υποθέσεις των υποκλοπών, των δομημένων ομολόγων, της SIEMENS για τις οποίες η κυβέρνηση της Ν.Δ. απέρριψε όλες τις προτάσεις μας για Εξεταστικές Επιτροπές; Που οφείλονται τα δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Περιμένουμε απαντήσεις από την κυβέρνηση της αδιαφάνειας. Ό,τι και να κάνουν θα συρθούν, όπως σύρονται πάντα, να δεχθούν την αποκάλυψη της αλήθειας.

3 σχόλια:

  1. Κάπου άκουσα σήμερα ότι επι κυβερνήσεων Πα.Σο.Κ ήρθαν περι τα 11!!! πορίσματα για σύσταση εξεταστικών και προανακριτικών επιτροπών π.χ. "Σάμινα", "ΔΕΚΑ","Χρηματηστήριο","πόρισμα Ντογιάκου","ΤΟRM1",κ.α. και όχι μόνο δεν πέρασε κανένα αλλά δέχονταν επιθέσεις και το δικαστικό σώμα; Αληθεύουν τα παραπάνω;
    Μην ξεχνάμε οτι υπουργός των κυβερνήσεων αυτών ήταν και ο σημερινός πρόεδρος του Πα.Σο.Κ. κ. Παπανδρέου και μάλιστα πρωτοκλασάτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΙΕΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ...ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΎΡΗΔΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΡΧΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΕΣΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγκλονιστική η προσπάθεια του ανώνυμου (6:44 ρμ), προσπάθεια αντιπαράθεσης λόγου σε στίλ καφενέ!
    Παραπέμπω αυτόν και οποιοδήποτε άλλον, στους λόγους στη βουλή, του κ. Παυλίδη (35 χρόνια στην πολιτική), ότι "εάν μπορούσα να ψηφίσω, θα ψήφιζα και εγώ υπερ της παραπομπής μου στην προανακριτική" και δεύτερο στο λόγο του κ. Βενιζέλου...,αν δεν τους ακούσατε ψάξτε να τους διαβάσετε!!!
    Όλα αυτά χθες τη νύχτα 6-4-2009.
    ΥΣ: Ήταν μεγάλος ο πόνος του Μανούση έφτανε περίπου 20.000.000 EURO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.