Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Μάχη δίχως αύριο Σαμαρά-Ντόρας με την τελευταία να απειλεί ανοιχτά με τη δημιουργία νέου κόμματος!


Το άνοιγμα της ψαλίδας στις 7,5 μονάδες που παρουσίασε ο Αλαφούζος, προκάλεσε ίλιγγο, τόσο στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, όσο και στα στελέχη της.
Το τρελό δίδυμο των
Τρινιτά (Σπένσερ-Χιλ) Ζαγορίτη-Τραγάκη, είναι από το πρωί με υπογλώσια. Οι βουλευτές του κόμματος που βλέπουν να χάνουν την Αλεξάνδρεια, τρέχουν αλαφιασμένοι να ζητήσουν καταφύγιο στα στρατόπεδα του Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη.
Βομβαρδισμένο τοπίο το κόμμα που ίδρυσε ο θείος του Κουρασμένου, δεν αφήνει περιθώρια σε ουδετερότητες, ούτε σε σύντομα ανέκδοτα του τύπου "Σουφλιάς μεταβατικός πρωθυπουργός". Ο αυθαιρετούχος υπουργός ΠΕΧΩΔΕ που κατάπιε το σκάνδαλο του Κτηματολογίου, μόνο σκάνδαλα υπόσχεται σε περίπτωση που βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, έστω και τρία τέταρτα. Άλλωστε είναι γνωστός ο πρότερος ασφάλτινος βίος του.
Η Ντόρα που θεωρούσε δεδομένο το δαχτυλίδι του κόμματος, ανακαλύπτει ότι ο Καραμανλής ετοιμάζεται να την αδειάσει και απειλεί αφού εξαπολύσει πάνω του όλους τους κεραυνούς του μητσοτακέικου, να κάνει δικό της μαγαζί-τους Φιλελεύθερους! Την ίδια ώρα ο Σαμαράς κερδίζει διαρκώς έδαφος, ανεβάζει στροφές.
Μέσα στην κόλαση του πολέμου, οι τωρινοί υπουργοί προσπαθούν ν απολαύσουν τις τελευταίες μέρες χλιδής και αρπαχτής στην εξουσία. Μιλάμε για σφοδρή λεηλασία. Μας κλέβουν τις νύχτες οι ληστές που μπουκάρουν στα σπίτια μας και τη μέρα η εκλεγμένη κυβέρνηση. Μπάχαλο...

kourdistoportocali.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.