Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Εσείς που πέφτετε από τα σύννεφα με τον Τσουκαλά, πιστεύετε και στον Άγιο Βασίλη;


Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί με την είδηση ότι στο πόθεν έσχες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά καταγράφεται ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατομμυρίου ευρώ το οποίο προήλθε ως αποζημίωση συνταξιοδότησης (εφάπαξ).
Αναρωτιέμαι πραγματικά που ζουν οι άνθρωποι οι οποίοι σήμερα φρίττουν με τη συγκεκριμένη είδηση. Τι νόμιζαν; Ότι οι καθεστωτικοί αρχισυνδικαλιστές της Μεταπολίτευσης ήταν τίποτα μεροκαματιάρηδες; Αφήστε που κατά πάσα πιθανότητα είναι κι απόλυτα νόμιμο και θεμιτό ότι ο κ. Τσουκαλάς εξασφάλισε για τον εαυτό του τη συγκεκριμένη παχυλή αμοιβή, έστω κι αν το εργασιακό του αντικείμενο ήταν το «αγώνας, ρήξη, ανατροπή, η Ιστορία γράφεται με ανυπακοή».
Σας ενοχλεί το συγκεκριμένο ποσό κι όχι ότι ο

συγκεκριμένος άνθρωπος παράτησε σε ένα βράδυ το ΠΑΣΟΚ (και τον Βενιζέλο προσωπικά) για ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν σας ενοχλεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τις πόρτες του και του προσέφερε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας; Δεν εξοργίζεστε που στα 65 του χρόνια συμμετέχει σε τσαμπουκάδες σε συνεδρίαση της Περιφέρειας Αττικής λες και είναι στο γήπεδο;

Τι πιστεύατε δηλαδή; Ότι ο άνθρωπος αυτός θα φέρει την αλλαγή μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ κι ότι θα συγκινεί τα πλήθη του...ευρωπαϊκού Νότου κατά της Καγκελαρίας; Πείτε μου κάτι: πιστεύετε και στον Άγιο Βασίλη; 

 http://www.parapolitiki.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.