Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Μήπως ο Δήμαρχος θέτει σε κίνδυνο τη ζωή εργαζομένων του;



Κοτρωνιάς :Ας είμαστε σοβαροί...
Πολύς λόγος γίνεται μέσα από  πρόθυμα και υπάκουα επικοινωνιακά δίκτυα ενημέρωσης για τις πρωτοβουλίες του Δημάρχου της Στυλίδας που αφορούν στο σήκωμα, άλλοτε  της…. μπάρας στο δρόμο κι άλλοτε το ανέβασμα των διακοπτών της ΔΕΗ.
Σημασία έχει ότι γίνεται πάντα αναφορά σε εγερτικές καταστάσεις!
Όμως αν  κάποιοι έχουν βρει πρόθυμα και υποτακτικά εξαπτέρυγα να περιφέρουν την πολιτική ανευθυνότητα ορισμένων, άλλο τόσο τους… κόβει να σκεφτούν ότι τέτοιοι ψευτοηρωισμοί μπορεί να παρακινούν κι άλλους ανθρώπους σε παράνομες και επικίνδυνες ενέργειες.
Η ιστορία με τις κομμένες συνδέσεις του  ηλεκτρικού δεν είναι σημερινό  θέμα έκτος αν τα αντανακλαστικά ορισμένων αυτοδιοικητικών συμπορεύονται με τα αντίστοιχα των στελεχών του κυβερνητικού θιάσου.
Έπρεπε να φτάσουμε στα μέσα Δεκεμβρίου για να θυμηθούν τους… καημένους τους φτωχούς που δεν είχαν  να πληρώσουν το ρεύμα και τους το έκοψε η ΔΕΗ;
΄Η άρχισαν τα προεκλογικά σαλπίσματα και  η πολιτική εκμετάλλευση και μάλιστα ανέξοδη πάει …
σύννεφο;
Έδωσε ο  εν λόγω αξιωματούχος εντολή στους  επί συμβάσει μάλιστα ηλεκτρολόγους του Δήμου, μπορεί δηλαδή να μην είναι και  ασφαλισμένοι  καλά-καλά, να προχωρήσουν στις επανασυνδέσεις των κομμένων ρολογιών!
Οι  άνθρωποι αυτοί που αν  δεν εκτελούσαν την παράνομη εντολή του παρισταμένου τους το πιο πιθανόν θα απολύονταν,   αν  η ΔΕΗ προχωρήσει  σε καταλογισμό ευθυνών τότε θα βρεθούν κατηγορούμενοι , αυτοί και όχι ο εντολέας τους δήμαρχος.
Αλλά υπάρχει και το  χειρότερο, αυτοί οι δυο  εργαζόμενοι  θέτουν, κατ εντολή του προϊσταμένου τους  σε κίνδυνο την ίδια την ζωή τους.
Γιατί η σύνδεση ενός ρολογιού στο δίκτυο της ΔΕΗ είναι  εξειδικευμένη εργασία και πρέπει να γίνεται μόνον  από τους ειδικά εκπαιδευμένους υπαλλήλους της ΔΕΗ, εκπαίδευση που ασφαλώς δεν έχουν δυο ιδιώτες  ηλεκτρολόγοι, πολλές φορές μάλιστα στην διαδικασία  σύνδεσης μετρητών η ΔΕΗ προχωρά στην τοπική διακοπή τροφοδοσίας του δικτύου για την προστασία  των δικών της εκπαιδευμένων υπαλλήλων.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν λαμβάνεται  καμιά μέριμνα ασφαλείας και κυριολεκτικά οι δυο αυτοί  εργαζόμενοι , χρονιάρες ημέρες παίζουν την ζωή τους κορώνα-γράμμα.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην συμβεί τίποτα από όλα αυτά αλλά όσα φέρνει η …ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος.
Προς τι επομένως αυτή η εντολή την ώρα που  έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες για επανασυνδέσεις ρολογιών της ΔΕΗ με νόμιμο και ασφαλή τρόπο;
Επιτέλους και η πολιτική εκμετάλλευση έχει τα όρια της.
Όπως και  ο κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Εδώ θα έχει λέτε λόγο η εισαγγελία Λαμίας;
(Η εισαγγελία που κάθισε στο σκαμνί, δίκασε και καταδίκασε 2 μαθητές του ΕΠΑΛ αλλά ,νόμιμα δεν  λέμε, παρέχει διαρκώς αναβολές σε εκείνη την δικαστική εμπλοκή του  εν λόγω Δημάρχου).
Πόσες αναβολές έχει πάρει;
Δυο, τρεις, πέντε ,δέκα κάπου  χάσαμε το  μέτρημα!
Το θέμα τέθηκε υπόψη και του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά,
"γιατί κ.Δήμαρχε δεν κάνετε και εσείς ότι ο  ομόλογος σας, να στείλετε τους ηλεκτρολόγους να συνδέσουν τα ρολόγια;".
"Ας είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι" η απάντηση του.
 http://www.lamiafm1.gr/

16 σχόλια:

  1. Προξενεί εύλογα ερωτηματικά η στάση της Εισαγγελίας η οποία ανέχεται έκνομες πράξεις.
    Η τυχόν δικαιολογία ότι ο δήμαρχος Στυλίδος είναι ήδη υπόδικος εις διαφορετικάς ποινικάς υποθέσεις δεν ευσταθεί.
    Επιπρόσθετα το δυο μέτρα και δυο σταθμά εις το ισχύον ποινικό μας δίκαιο δεν πρέπει να ισχύει.
    Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ; ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ;
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ;
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΘΡΟΓΡΑΦΟ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΠΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΠΛΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ! ΑΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ Σ' ΕΝΑ ΜΕΤΡΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ !!! ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΠΟΛΕΜΙΚΗ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ !ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:45
    Για σκέψου ολιγόμυαλο παπαγαλάκι γιατί ο δήμαρχος τάχα νοιάστηκε μόλις τώρα πέντε μήνες από τις εκλογές;
    Αφού είναι ο γνωστός επαναστάτης του Κολωνακίου ας έκανε τις συνδέσεις όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα.
    Για σκέψου να υπάρξει ένα θύμα υπάλληλος στην επανασύνδεση ;
    Για σκέψου να του σφυρίξει ένα αυτόφωρο ο εισαγγελέας του υπαλλήλου ο Τόλιας είναι τόσο φορτωμένος με ποινικά που σίγουρα θα κάνει όπως πάντα την πάπια.
    Πάντως είσαι τόσο μόνος και πωρωμένος(σίγουρα θα λαμβάνεις και κάτι) που μιλάς εκ μέρους της Ανατολικής Φθιώτιδας.
    Νάσαι καλά μας έκανες και γελάσαμε.
    Με τον ηθοποιό γελάμε εδώ και 3.5 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .…Και κυβερνιώμαστε και τώρα καθώς πρώτα και χερότερα. Και σε όλες τις τάξες από την μεγαλύτερη και κάτου και εις Κυβέρνησιν και Βουλές και (ΕΙΣ ΔΗΜΟΝ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΝ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΝ ΜΕΓΑΝ και ΜΑΓΚΙΟΡΟΝ ) * και παντού εις το Κράτος δεν γνωρίζει το σκυλί τον αφέντη του. Κλεψές ᾿στα ταμεία και ᾿στα ᾿σοδήματα, ληστείες (ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΕΜΑΤΑ(*). Η αρετή, η αλήθεια, ο πατριωτισμός εχάθηκαν. Στρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα) *δικες μου συμπληρωσεις

    Οταν ο δημαρχος υποσκαπτει το ρολο και τις αρμοδιοτητες του κρατους και εκεινης του εγγυητη για την ασφαλεια και την απολυτη κι απαραβατη τηρηση των κανονων του δημοκρατικου πολιτευματος, τοτε δινει δικαιωματα να λεγονται πολλα εις βαρος του, η να το πουμε απλα, να τον θεωρουν πολλοι λογικοι συμπολιτες, οτι κατι δεν παει καλα στο βασιλειο.... Ο τροπος αντιδρασης, το αγριο, νταιλιδικο, μαγκικο ύφος και τα τοσα αλλα σuμβαντα, ειναι δειγματα της ακυβερνησιαs στο δημο, των αποτομων δικων του αποφασεων, χωρις συμμετοχη του διοικητικου συβουλιου και μιας μεγαλης αραδας απο τοσες αλλες ανειπωτες συμπεριφορες του.

    Για να βρει ο δημος τη σωστη ποροια του απο το 2014 κι υστερα, πρεπει να αναλαβουν νεα, ζωντανα και ικανα παιδια τη διοικηση. Μονο τετοια παιδια με ιδεες, καθαρο μυαλο, σωφροσυνη και ικανοτητες μπορουν να χαραξουν νεους στοχους και να βρουν σωστα επιλεγμενους τροπους να τους υλοποιησουν. Μονο τετοια παιδια.
    Τετοια νεα μορφωμενα, ικανα παιδια εχουμε στο δημο μας, αρκει να τα βρουμε και να τα αναδειξουμε.

    Σχολιασε ....Λυσεις για τον δημο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ?ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ..ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ?ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ..ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ?ΝΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΧΕΣΤΗΚΑ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα φώτο το μ..Ρε δεν πάμε καθόλου καλά.Αυτό είναι νούμερο μεγάλο τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιοι φίλε μου 7.17 πραγματικά αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα και ήταν πραγματικά νοικοκυραίοι.Μην είσαι τόσο σκληρός με αηδιαζει η άποψη σου.Το θέμα είναι τα καλά να γίνονται όταν πρέπει και όχι όταν είναι να εκμεταλλευτούμε τους συμπολίτες μας για ψηφοθηρικούς λόγους.Αυτούς κραξε και άσε τον κοσμάκη στον πόνο του.Τον Γκλετσο κραξε πού πατάει επί πτωμάτων για να ξαναβγεί.Θεέ μου τιμώρησε αυτούς παραδειγματικά.Όχι φυσικά με την ζωή τους αλλά φόρτωσε του με τα προβλήματα του κοσμάκη.Όσο για τον άλλον τον ψηλό με τα πολλά λεφτά,νομίζει ότι μπορεί να το παίζει φίλος με κάποιους και από πίσω να τους θάβει.Καημένο παιδάκι σε ποιόν πας κόντρα;;;;;;;Τελείωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7:17.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η'ΖΩΟ Η'ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ΄ΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΚΡΟΥΤΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7.17 ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ! ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ! ΚΑΙ ΣΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΥΓΕ ! ΕΛΕΟΣ !! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ !!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΑΣΧΕΤΕ ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ! ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΟΥ ! ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ! ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ! ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μεγαλε μπαμπινιωτη τι μυαλο ειναι αυτο που διαθετεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μεγαλε μπαμπινιωτη τι μυαλο ειναι αυτο που διαθετεις

    Για ποιον μιλας, ειπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ 11:00 ΑΝΩΝΗΜΟ ΕΝΤΑΥΘΑ.ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΑΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΣΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΛΟΥΤΚΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΠΡΟΩΘΗΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΛΩΝ ΑΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΣ, ΜΗΝ ΜΕΙΝΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θανασακη ασε για κανενα αλλο το αθλημα δεν το γνωριζεις
    εσυ κουβαλας μυαλα γκλετσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μικρομεγαλε αγραμματε στουρναρ μπαμπινιωτη κουνα που σε κουναγε. στα μηδενικα προσοντα σου προσθεσες τωρα και του κουμπουγιανιτη ψυχολογου.
    πλανασαι πλανην οικτραν και εισαι μακραν νυχτωμενος.
    οταν ανοιγεις το κουτακι ολο και καποια χονδρη μακακια θα ξεστωμισεις.
    Ε λοιπον τουλαχιστον μην προκαλεις το δημοσιο αισθημα... κλειστο το ριμαδι το κουτακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.