Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Τόσους άχρηστους φάγαμε στη μούρη μας...

Αγαπητέ κ. διαχειριστά, ειδικός σε θέματα πολιτικής δεν είμαι. Δεν είμαι το ίδιο ειδικός και σε θέματα οικονομίας. Κατά συνέπεια δεν θα μπω στο κόπο να ερμηνεύσω και να αποκωδικοποιήσω την στάση και τα λεγόμενα του κ. Αλέξη, καθώς και του κάθε Αντώνη, Βαγγέλη και λοιπών «πεφωτισμένων» μυελών που μεγαλουργούν , χρόνια τώρα, στην ελληνική επικράτεια. Ανέκαθεν πίστευα πως ο χρόνος είναι τόσο , μα τόσο πολύ, πολύτιμος, και πάντα τον ξόδευα με φειδώ και με προσοχή.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, και στη βάση αποκλειστικά και μόνο όλων εκείνων που σιωπηλά και υπομονετικά παρατηρώ απ’ την αρχή της κρίσης ιδιαιτέρως , ο φέρελπις Αλέξης θα είναι ο επόμενος και ο πλέον άτυχος, θα συμπλήρωνα εγώ, πρωθυπουργός της Ελλάδας μας. Μας αρέσει δεν μας αρέσει , ο ίδιος θα κληθεί να διαχειριστεί μια χώρα βουλιαγμένη στη μιζέρια, στην

ανεργία, στην απόγνωση και στην πληθωριστική δραχμή. Ναι, ναι την δραχμή που ξέρουμε. Αυτός ο ρόλος του εδόθη και εκείνος με περισσή χαρά τον αποδέχτηκε. Στο κάτω –κάτω της γραφής, και οι προκατόχοι του, τους ρόλους τους, οι ίδιοι πάλι τους επέλεξαν, και μάλιστα με τις ευλογίες του «σοφού» λαού. Τα κατορθώματά τους , τα βλέπουμε καθημερινώς!
Σιδεροκέφαλος, Αλέξη, και κοίταξε το πεντοχίλιαρο να έχει ξανά την φωτογραφία του γέρου του Μοριά! Ελπίζω να μην σε παρασύρουνε οι «προοδευτικές κεφαλές» που σε περιστοιχίζουν και μας πλασάρεις κανένα Τσάβες και δεν ξέρουμε κατά που να κρυφτούμε…
Ομολογώ πως ο ρόλος που επέλεξες δεν μου αρέσει, αλλά ως καλός δημοκράτης οφείλω να σεβαστώ την ετυμηγορία του σοφού λαού μου. Άλλωστε, τόσους και τόσους άχρηστους φάγαμε στη μούρη μας, σ’ εσένα θα κωλώσουμε τώρα!

Ένας φανατικός αναγνώστης σας .

2 σχόλια:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.